Minimalism englezesc: machiajul preferat al reprezentantelor familiei regale de-a lungul anilor

A fi membru al dinastiei regale înseamnă a menține vechile tradiții și a respecta anumite cerințe. Cele mai multe dintre ele sunt rezervate nu numai manierelor, ci și aspectului. Cu toate acestea, când vine vorba de industria frumuseții, unii reprezentanți ai familiei regale reușesc să încalce cutare sau cutare regulă, ghidându-se după propriile lor idealuri de frumusețe.

În acest articol, vă vom împărtăși principalele tendințe ale minimalismului englez, precum și vă vom spune despre obiceiurile de machiaj ale prințeselor și reginelor.

Tendință spre naturalețe

Primul lucru asupra căruia aș dori să vă atrag atenția este tendința spre naturalețe care ia amploare în întreaga lume. Vorbim despre „machiajul fără machiaj”, care dă impresia că ai decis să arăți tuturor frumusețea ta naturală. Scopul acestui machiaj este de a evidenția trăsăturile feței fără a folosi o tonă de machiaj. În plus, machiajul îngrijit, fără multe straturi de fond de ten este una dintre regulile minimalismului englezesc.

Reprezentantele familiei regale tind să folosească: 

– acoperire transparentă;

– rujuri în nuanțe nude sau luciu;

– fard ușor de piersici;

– rimel negru.

Este important să reținem: datorită minimizării produselor cosmetice, domnișoarele din familia regală dedică mult timp îngrijirii pielii.

Machiajul ochilor

Să vorbim mai detaliat despre modul în care doamnele celebre din familia regală își subliniază ochii.  Lor le este interzis să folosească gene false, eyeliner captivant și așa mai departe.

Bine de știut: Cel mai notoriu  reprezentat care încalcă regulile de machiaj pentru ochi a fost Prințesa de Wales. Mary Greenwell, care lucrează cu Diana, a povestit cum a învățat-o pe aceasta din urmă câteva trucuri. Femeia a spus, așa cum a explicat întotdeauna Lady Di, că atunci când aplicați rimel, trebuie să acoperiți rădăcinile cililor. Și prințesei însăși îi plăcea să folosească creionul de ochi albastru. Astfel, ea sublinia culoarea ochilor ei.

Machiajul pentru ochi cu două nuanțe de fard

Unul dintre trucurile preferate ale lui Kate Middleton este combinarea mai multor nuanțe potrivite. Ea a demonstrat că, cu ajutorul unei astfel de soluții, este posibil să transformi orice machiaj într-un mod foarte interesant. De exemplu, atunci când și-a creat machiajul de nuntă, Kate a folosit nuanțe de 3 tonuri:

– Fildeș;

– Gri albastru;

– Bej;

Bine de știut: Kate și-a luat singură angajamentul pentru machiajul său.

Reîmprospătează-ți ochii cu ajutorul iluminatorului

Actrița a spus odată că un iluminator o salvează după un vis urât . Tânăra doamnă îl aplică în colțurile interioare ale ochilor, împrospătând astfel privirea.

Punem accentele corect cu ajutorul machiajului

Cu siguranță știi despre regula accentelor de machiaj: accentul ar trebui să fie doar pe o singură zonă a feței. Din păcate, nu mulți aderă la acest punct. Dar Kate Middleton face o treabă grozavă cu sfaturile artiștilor de machiaj, subliniindu-și ochii cu un creion negru. Diana a folosit o tehnică similară.

Efect de gene false

Deoarece doamnele din familia regală nu pot recurge la gene false, fosta vedetă din Suits  și-a găsit un simplu truc de viață. Pentru a-și face genele mai voluminoase și a le oferi o curbă frumoasă, Meghan Markle pictează peste ele, apăsând ușor cu o pensulă. Trebuie să începeți să acționați din colțul interior al ochiului. De asemenea, merită să aplicați un al doilea strat de rimel după ce primul s-a uscat.

Buze

Protocolul le interzice cu strictețe reprezentantelor caselor regale  utilizarea nuanțelor strălucitoare pe buze. Preferatele femeilor din familia regală ar trebui să aibă întotdeauna tonuri atenuate. Această regulă a fost respectată cu ușurință de Ducesa de Sussex, care este foarte potrivită pentru astfel de rujuri . Dar însăși regina a devenit cea care a încălcat protocolul! Elizabeth adora produsele colorate și le folosea adesea în viața de zi cu zi. Un fapt interesant: la încoronare, ea a preferat rujul stacojiu închis pentru ca chipul ei să fie mai bine văzut în timpul difuzării.

Primer- cel mai bun asistent în machiaj

Pielea strălucitoare este una dintre cărțile de vizită cheie ale lui Meghan Markle. Interesant este că fosta actriță de la Hollywood practic nu folosește acum baza tonală. Reușește să realizeze un machiaj fermecător doar cu ajutorul primerului Laura Mercier.

Fardul preferat de obraz mereu la îndemână

Ce se află întotdeauna în poșeta soției prințului Harry? Răspunsul este fardul de obraz mătăsos NARS Blush. Acest produs o ajută pe prințesă să-și mențină mereu fața în stare perfectă.
Notă: folosirea fardului de obraz este foarte utilă atunci când se aplică un fond de ten care acoperă fardul natural.

Bronzul

Și acest instrument a fost o parte importantă a machiajului Lady Dee. L-a aplicat pe pomeți cu o perie specială kabuki pufoasă. Pe obraji, prințesa a folosit un fard ușor de piersici. Astfel, machiajul ei a căpătat un aspect complet.

Vă rugăm să rețineți: artiștii de machiaj recomandă utilizarea unui iluminator împreună cu un bronzant. Versiunea pudră se aplică cel mai bine în centrul frunții, bărbie, zona zigomatică proeminentă și, de asemenea, pe bifa de deasupra buzei. Această tehnică oferă feței aspectul cel mai natural.

Acum cunoști principalele secrete ale reprezentantelor dinastiei regale, permițându-le să arate întotdeauna perfect. Astfel de mici trucuri chiar funcționează, potrivit experților. Prin urmare, pentru a rămâne în tendințe, nu ezitați să folosiți tehnicile femeilor din familia regală (dar nu uitați că totuși regulile sunt create pentru a le încălca!).

Dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !