Meriți să fii frumoasă: 4 tunsori moderne pentru femeile care vor mai mult volum!

Odată cu înaintarea în vârstă, părul nostru își pierde farmecul de odinioară. Firele încărunțesc și devin mai fragile, părul își pierde volumul, iar rădăcinile nu mai sunt la fel de rezistente și elastice precum erau adineauri.

În consecință, după 40 de ani devine tot mai greu să-ți faci coafura să arate spectaculos. Nu și dacă alegi o tunsoare cu volum la rădăcini. Iată 4 tunsori care dau volum părului subțire și etalează rafinamentul unei femei.

Tunsoarea bob în scări păr mediu

Tunsorile în scări sunt bune pentru că rezolvă problemele legate de volum și corectează ovalul feței. Ele te vor ajuta să oferi mai multă fluiditate podoabei capilare și să creezi efectul de păr bogat.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile de pe gât și frunte, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Tunsoarea bob carre cu volum

Dacă vrei să-ți ascunzi bărbia dublă și obrajii căzuți, tunsoarea bob carre cu breton lung, e ceea de ce ai nevoie. Bretonul ascunde ridurile, acneea și diluează imperfecțiunile pielii, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) va compensa lipsa volumului și îți va nivela conturul feței.

Există o mulțime de variații ale acestei tunsori, dar dacă ai trecut de 40 de ani, îți recomandăm varianta cu breton, deoarece bretonul ascunde eficient ridurile de pe frunte. În plus, bretonul adaugă îndrăzneală și îți va face coafura mai versatilă.

Tunsorea bob asimetric păr mediu

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Coafurile cu breton asimetric compensează insuficiența volumului și adaugă părului prospețime și rafinament. Iar stilul lejer și neglijent al lor, te va salva de cel mai izbitor semn al bătrâneții – conservatismul și atenția excesivă la detalii, cu alte cuvinte, de un look pedant și plictisitor.

Tunsorea cascadă păr mediu

Tunsorile stratificate nivelează conturul feței, adăugând rafinament chipului tău. Ele sunt universale, stilate, mai greu de coafat (depinde de lungimea părului), dar rezultatul merită efortul depus.

O astfel de aranjare va adăuga volum coafurii tale, creând un look spectaculos și degajat. Tunsoarea în cascadă maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum ca nici o altă coafură și îți permite să te coafezi în diferite moduri, fără a pierde din rafinament.

Citește și: Cea mai stilată tunsoare: 17 modele de tunsori pixie pentru femei 50+