Manichiură scumpă: idei pe care ar trebui să le încerci!

Niște meșteri de unghii din Israel au executat o manichiură în valoare de 190 mii de euro, cu  elemente din diamante, safire, rubine și ametiste. Pentru ca manichiura ta să arate scump, nu este deloc necesar să cheltui o sumă enormă, este suficient doar să apelezi la un specialist bun și să alegi o tehnică care ți se potrivește.

Nuanțe nude

Nudul arată superb pe unghiile de orice lungime, iar dacă adăugi strasuri sau paiete la o astfel de manichiură, vei obține o manichiură îngrijită și scumpă.

Design minimalist

Atrage atenție asupra geometriei și tehnicii Negative Space. Din ce în ce mai multe vedete aleg aceste opțiuni minimaliste, dar foarte elegante pentru unghiile sale.

Oja roșie

Culoarea roșie – o variantă clasică. Se potrivește absolut tuturor și are o varietate nebună de nuanțe, vei avea de unde alege.

Oja neagră

Oja de culoarea neagră, ca și în cazul micilor rochii negre, este o variantă ideală dacă dorești o imagine de unghii scumpe și îngrijite. Poți completa manichiura cu strasuri, paiete argintii sau aurii sau o panglică.

Manichiură cu praf

Praful creează un efect sclipitor unghiilor, de parcă nu ar fi unghii, ci perle. Încearcă această artă de unghii, care va arăta deosebit de frumos pe unghiile scurte.

Manichiură mată

Profesioniștii din saloane propun de multă vreme clienților să încerce manichiura mată și din motive întemeiate! La urma urmei, finisajul mat arată incredibil de feminin și elegant.