Manichiura scumpă: cele mai frumoase modele de unghii la modă în această toamnă!

Manichiura este una din cele mai populare proceduri de înfrumusețare din lume și puține femei sunt gata să renunțe la acest ritual meticulos, dar plăcut. Nici nu trebuie, fiindcă unghiile îngrijite frumos sunt unul din primele semne ale eleganței și feminității.

Pentru stiliștii profesioniști, noțiunea de manichiură scumpă înseamnă mai întâi de toate calitate și note aristocratice. Designul trebuie să fie demn de o femeie cu sânge regal, iar lucrarea trebuie să fie executată impecabil, astfel încât mâinile tale să arate ca o operă de artă.

Modele unghii cu gel bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă.

Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi.

Modele unghii albastru închis

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele închise, cu finisaj lucios sau mat, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și manierat.

Albastrul este asociat cu pacea, calmul și serenitatea, iar în combinație cu diferite modele abstracte sau florale arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Modele de unghii mov lila

Violet, liliachiu, lila, mov, stânjenel, levănțică – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Modele unghii roz pudrat

În ultimii ani e la modă minimalismul și naturalețea. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nud arată grațios și sunt binevenite indiferent de context.

O manichiură bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele unghii în două culori

În ultimii ani, tot mai multe femei își fac unghii în două culori. Manichiura în două tonuri adaugă look-ului prospețime și rafinament. Cu toate că unghiile în două culori sunt destul de expresive, de regulă, și ele au nevoie de modele sau glitter.

În ceea ce privește culoarea de bază, în ultimii ani e la modă naturalețea. Prin urmare, alege tonuri delicate, precum bej, roz-pudrat, alb, azuriu, gri-deschis; sau nobile, precum negru, albastru-închis, verde-închis, bordo etc.

Modele unghii pătrate lungi

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este relativ ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asociate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri. Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori.

Modele de unghii pentru toamnă 2021

Femeile sunt sensibile și gingașe prin natura lor. Nu e de mirare că tonurile delicate sunt populare în rândul femeilor din toată lumea, în special nuanțele de alb și roz, care sunt feminine, grațioase și neagasante.

Albul arată întotdeauna elegant, iar rozul este aproape sinonim cu feminitatea. Ele îți vor da un aer visător, gingaș și elegant și pot fi purtate atât la evenimente speciale, cât și la birou sau în viața de zi cu zi.

Citește și: Femeia care sperie și inspiră: 10 reguli de stil de la Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue!