Manichiura scumpă: 5 stiluri alese de cele mai bogate femei!

O manichiură frumoasă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de bine și încrederea de sine a ei. Femeile se simt frumoase și sigure de sine când știu că mâinile lor arată perfect. Dar pentru a fi elegantă, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Iată 5 stiluri de manichiură care îți vor face ținuta mai scumpă.

1. Manichiura franțuzească

Manichiura franțuzească este declarația supremă de feminitate. Cu o manichiură french nu poți să dai greș. Ea inspiră rafinament, deschidere și simplitate, se asortează cu orice ținută și poate fi realizată de orice femeie.

În ultimii ani french-ul s-a schimbat în mod simțitor. Acum nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Și totuși îți recomandăm varianta clasică, care este sinonim cu rafinamentul.

2. Manichiura nud

În ultimii ani e la modă naturalețea și minimalismul. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nud arată grațios și sunt binevenite indiferent de context.

O manichiură bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu modele florale, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Cu cât mai simplă e manichiura, cu atât arată mai scump.

3. Manichiura roșie

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea.

Roșu include o paletă variată de subtonuri, de la zmeură până la stacojiu, și fiecare dintre ele arată scump. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

4. Manichiura scurtă

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor.

Unghii scurte înseamnă unghii îngrijite. Iar unghii îngrijite înseamnă unghii frumoase. Nu există un stil de manichiură care să arate la fel de natural și feminin precum manichiura nud pentru unghii scurte. Cu cât mai scurt, cu atât mai bine.

5. Manichiura bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asortată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă.

Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi.

Citește și: Regula celor 7 “NU” la vopsirea părului: Află ce nuanțe te fac să arăți mai bătrână