Manichiura scumpă: 5 idei îndrăznețe pentru primăvara anului 2021

Pentru stiliștii profesioniști, noțiunea de manichiură scumpă înseamnă mai întâi de toate calitate ireproșabilă și note aristocratice. Designul trebuie să fie demn de o femeie cu sânge regal, iar lucrarea trebuie să fie executată impecabil, astfel încât mâinile tale să arate ca o operă de artă.

În prezent, manichiura scumpă, aristocrată, este asociată tot mai des cu minimalismul, cu profunzimea și autenticitatea culorilor. Chiar și printre modelele de unghii bej se regăsesc tot mai multe nuanțe neobișnuite, ornamentate frumos cu diverse detalii minimaliste. Prin urmare, hai să vedem împreună cum arată designul unei manichiuri scumpe în anul 2021!

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!

Unghii nud 2021

Pe unghii scurte, nuanțele deschise arată grozav, mult mai grațios, laconic și armonios în comparație cu modelele întunecate. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu întâmplător se spune că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Această paletă delicată de culori este asociată cu tinerețea și copilăria, prin urmare, orice femeie care alege acest model de unghii, va arăta mai tânără în mod implicit, bineînțeles, dacă unghiile sunt vopsite corect.

Citește și: Dar tu ai încredere în stilistul tău? 13 exemple de manichiură eșuată complet!

Unghii minimaliste

Construcțiile geometrice fine și decorul delicat se potrivesc de minune cu tonalitatea gingașă a ojei. Unghiile arată nobil și atrăgător chiar și atunci când pe aceeași mână sunt combinate mai multe nuanțe de ojă, apropiate ca tonalitate.

Asemenea modele de unghii sunt potrivite pentru toate ocaziile și pot fi integrate armonios în orice tip de ținută, începând cu ținute office și terminând cu ținute casual.

Citește și: Secrete și reguli pentru a avea o manichiură bogată

Modele unghii roșii 2021

Culoarea roșie a avut întotdeauna o aureolă magică, fermecătoare, enigmatică, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor, nu ai cum să nu fii în centrul atenției, asemenea unei raze de soare într-o zi posomorâtă de noiembrie.

Dacă ai unghii scurte, îți recomandăm să alegi nuanțe întunecate de roșu, apropiate de bordo sau purpuriu, iar dacă ai unghii lungi, încearcă nuanțe aprinse. Ambele trebuie să fie strălucitoare.

Citește și: Manichiură scumpă: idei pe care ar trebui să le încerci!

Unghii alb perlat

Tehnicile contemporane de vopsire a unghiilor pot să imite orice culoare, mai mult decât atât, le pot îmbunătăți pe cele existente, iar culoarea perlei nu este o excepție.

Sclipiciul pulbere perlat arată bine pe orice tipuri de unghii, dar în special pe unghii lungi și ovale.

Un asemenea model arată foarte laconic și elegant pe femeile de toate vârstele.

Manichiura franțuzească 2021

Manichiura franțuzească clasică este din nou în vogă! Tot mai multe femei aleg acest stil, în special pentru unghii scurte, care arată mult mai natural și autentic decât cele lungi și sunt mai comode pentru viața de zi cu zi.

Citește și: Manichiura franțuzească: 32 de modele superbe, care se poartă în 2021!