Manichiura scumpă: 25 modele de unghii la modă în 2021-2022!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă pe sine însăși și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Dar, firește că pentru a surprinde și a fermeca publicul prin rafinamentul și eleganța unghiilor tale trebuie să fii la curent cu tendințele din lumea modei. În această ordine de idei, am pregătit pentru tine tocmai 25 modele de unghii expresive și fermecătoare, care sunt în vogă în acest sezon.

Modele de unghii aurii

Nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată, în special aurul. Niciodată nu poate fi prea mult aur, prin urmare unghiile aurii sunt principala tendință a acestui sezon printre modelele strălucitoare. O astfel de manichiură arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv, adăugând un aer exclusiv deținătoarei sale.

Modele de unghii cu sclipici

Tonurile aurii arată deosebit de armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe gingașe de roz. Această combinație este perfectă pentru petreceri și evenimente speciale și la sigur te va transforma într-o adevărată vedetă a serii.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!

Modele de unghii argintii

O astfel de manichiură este deosebit de populară în perioada rece a anului și este alcătuită din tonuri profunde și saturate de argintiu și sclipici de aceeași culoare. Manichiura arată super stilat și contemporan, datorită contrastului dintre suprafețele mate și reflexele strălucitoare. O alegere perfectă pentru femeile care își doresc un look rafinat și misterios.

Modele de unghii cu gri

Nuanțele gri îmbinate cu sclipiri argintii vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu al modei. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină.

Citește și: Femeia elegantă poartă nuanțe laconice: 16 modele de unghii demne de o adevărată aristocrată!

Modele de unghii bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și se potrivește pentru toate vârstele atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure pe sine și pe frumusețea lor.

Modele de unghii cu gel bordo

Culoarea bordo e asociată cu eleganța și înțelepciunea feminină. Unghiile de culoarea vinului roșu pot completa frumos o ținută de seară, dar în același timp arată plăcut și ne agasant în viața de zi cu zi sau la muncă. O astfel de manichiură poate transforma complet look-ul unei femei, adăugând farmec și expresivitate acesteia.

Citește și: De ce femeile devin mai frumoase odată cu vârsta? 5 motive despre nu ți-a spus nimeni până acum!

Modele de unghii nud 2021

Tendințele contemporane ale modei își îndreaptă tot mai des privirea spre terenul minimalismului și al aristocrației, care e cea mai simplă cale de a arăta elegant, feminin și scump, în același timp. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nude. Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi.

Unghii nud cu sclipici

Laconic înseamnă elegant, dar dacă minimalismul ascetic nu e pentru tine, întotdeauna poți completa o manichiură nud clasică cu pietre, puncte, dungi și alte detalii neobișnuite. Important e să ții cont de tonalitatea de bază și să nu exagerezi.

Citește și: Ce fac franțuzoaicele ca să-și spele părul mai rar? 4 remedii pentru păr gras de la redactorii revistei Elle (Paris)