Manichiura scumpă: 20 de idei îndrăznețe pentru vara anului 2021

Manichiura este una din cele mai populare proceduri de înfrumusețare din lume și puține femei sunt gata să renunțe la acest ritual meticulos, dar plăcut. Nici nu trebuie, fiindcă unghiile îngrijite frumos sunt unul din primele semne ale eleganței și feminității.

Pentru stiliștii profesioniști, noțiunea de manichiură scumpă înseamnă mai întâi de toate calitate și note aristocratice. Designul trebuie să fie demn de o femeie cu sânge regal, iar lucrarea trebuie să fie executată impecabil, astfel încât mâinile tale să arate ca o operă de artă.

Modele unghii cu sclipici auriu

Nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată, în special aurul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Prin urmare, unghiile aurii sunt principala tendință a acestui sezon printre modelele strălucitoare.

Tonurile aurii arată deosebit de armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe gingașe de nud. Dar arată decent și cu fasoane complexe.

Această combinație este perfectă pentru petreceri și evenimente speciale și la sigur te va transforma într-o adevărată vedetă a serii. Și nu uita de nuanțele profunde, precum bordo, vișiniu, verde-smarald, albastru-închis sau purpuriu.

Modele de unghii french cu sclipici

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Nu uita că french-ul contemporan are o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul. Prin urmare, dacă vrei o manichiură scumpă, nu ezita să adaugi sclipici la vârf sau la bază.

Modele de unghii cu pietricele

Aplicațiile aurii, argintii, glitterul, cuprul, strasurile, cuarțul – aplicate simplu sau grupate în modele geometrice – toate acestea adaugă unghiilor expresivitate și îți dau un aer elegant și cochet.

Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt și luxos, adăugând un aer exclusivist deținătoarei sale. Totuși ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. În ceea ce privește acoperirea de bază, alege tonuri neutre sau pastelate – bej, alb, negru, roz sau nud etc.

Modele unghii animal print

Modelele de unghii în stil animal print arată superb cu ojă în culori pastelate. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele în stil zebră, dalmațian, tigru, șarpe, girafă, leopard etc.

Imprimeurile arată delicat și grațios pe tonuri neagasante, precum bej și maro. Contrar aparențelor, rezultatul arată elegant și armonios. În plus, aceste unghii rămân actuale și iarna.

Citește și: Pielița ruptă din jurul unghiilor: Cum o îndepărtăm rapid și fără durere?