Manichiura roz-gri: tendința toamnei 2020. Am selectat câteva tehnici!

O manichiură grațioasă gri-roz aparține stilului mai romantic, care se caracterizează prin țesături ușoare și imagini delicate. Mai recent, pigmentul conținut în lacuri a început să fie modificat, adăugându-i culoare mai aprinsă și un ton mai deosebit. Designul a devenit atât de versatil încât am decis să dedicăm un articol separat acestei combinații.

Ombre de catifea
Odată cu apariția acestei culori care nu numai că modifică aspectul, ci dă și un efect strălucitor unghiilor, stiliștii au dezvoltat ideea și au făcut să apără și mai multe modele. O manichiură minunată se obține din tonurile gri-roz.

Meșterii au subtilități atunci când execută ombre de catifea, iar acest lucru va fi interesant pentru începători. Secretul constă în faptul că pentru a crea o umbră, nu este nevoie să achiziționați multe prafuri, doar un nisip alb cu efect strălucitor și deja lacurile preferate de voi.

Geometrie stilată

O opțiune elegantă care se încadrează într-un aspect de afaceri, de birou este manichiura în stil geometric efectuată pe unghiile scurte. Detaliile puține din design sunt perfecte pentru serviciu. De altfel geometria nu arată estetic cu culorile prea strălucitoare, ea este echivalată cu minimalismul.

Nuanța ideală care se va contopi cu un costum de afaceri și va fi combinată cu codul vestimentar introdus de companie este gri-ul sau manifestarea sa într-un ton fumuriu, gri înghețat sau în culoarea asfaltului umed.

Manichiura de tip marmură
Ceva mai recent, publicului  i-a fost prezentat un design de marmură luxos și sofisticat. Liniile abia vizibile ce se împrăștie și se contopesc într-o singură compoziție pe unghii. Modele ondulate, petele sunt realizate folosind o vopsea bogată și mai puțin strălucitoare, imitând exact un frumos design a unei pietre.

Secretul artei a unghiilor din marmură este conținutul de culoare, unde culoarea dominantă în manichiură este gel polish gri, fumuriu sau alb.

Există minerale cu „vene” maro, gri, albastre. În natură, există o paletă mai caldă de culori și invers, rece, rece, cu o combinație de roz și gri. Designul de marmură este realizat ca un accent, pus pe câteva degete. Elementul de finisaj: ar fi mai bine dacă partea superioară este mată decât lucioasă.