Manichiura roz: 75 de modele îndrăznețe, care se poartă în 2021-2022!

Suntem în plină vară și după cum bine știi, manichiura trebuie să vibreze în același ritm cu timpul de afară și starea de spirit a unei femei. Recent am vorbit despre manichiura cu fluturi și manichiura franțuzească. Și iată că în sfârșit i-a ajuns rândul și manichiurii roz.

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud clasice. Nu e de mirare, deoarece o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de naturală. Unghiile roz scot în evidență blândețea și delicatețea feminină, subliniind natura gingașă și rafinamentul fiecărei femei.

Modele de unghii french cu roz

Manichiura franțuzească este o soluție clasică, care nu își pierde niciodată din actualitate. Din această cauză, multe femei o consideră plictisitoare. Dar să știi că french-ul contemporan nu stă pe loc și nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Deci poate fi roz + roz, roz mat + roz lucios, roz cu galben (sau oricare altă culoare), roz ombre etc. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul. Nu trebuie decât să găsești nuanțele care vibrează în același ritm cu dispoziția ta.

Unghii roz cu model

Deși nu sunt lipsite de expresivitate, nuanțele roz sunt atât de comune, încât unii stiliști le consideră neutre. Pentru a dilua imaginea și a adăuga unghiilor șarm și individualitate, femeile apelează la diferite modele. Aici totul depinde de preferințele și imaginația ta.

Modelele sunt mereu binevenite, dar ai grijă să nu încarci imaginea prea tare, pentru că eleganța înseamnă, mai întâi de toate, simplitate. Poți adăuga la fiecare unghie câte un detaliu, grupându-le într-o compoziție integră sau poți crea accente, evidențiind 2-3 unghii cu modele diferite.

Modele de unghii roz cu sclipici

Sclipiciul arată deosebit de armonios și delicat în asociere cu nuanțe gingașe de roz. Nuanțele metalice – vibrante și provocatoare, sunt o completare perfectă pentru culoarea roz, care este delicată și liniștitoare. O astfel de combinație îți va da un aer nobil și cochet. Stilul îmbină perfect clasicul și contemporanul, minimalismul și belșugul, fastul și reținerea.

Manichiura french poate fi diluată cu reflexe argintii. Nuanțele neutre, îmbinate cu sclipiri argintii, vor transforma un ton plictisitor și conservator într-unul spectaculos. Textura mată și netedă a unghiilor intră în contrast cu decorul strălucitor și, în cele din urmă, manichiura arată proaspăt și stilat.

Unghii roz cu auriu

Aurul, nuanțele metalice, marmura, cuarțul nu se demodează niciodată. Ele arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Dacă minimalismul ascetic nu e pe placul tău, întotdeauna poți completa o manichiură roz clasică cu pietricele, sclipiri, dungi și alte detalii neobișnuite, care te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit.

Modele de unghii roz pudrat

Culoarea roz-deschis și nuanța piersicii arată delicat, grațios și feminin. Aceste tonuri adaugă mâinilor prospețime și întineresc întreaga imagine a unei femei. Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantilă, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate sau pământii.

Modele unghii roz deschis

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure pe sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână în parte sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos. La urma urmei, frumusețea unei femei începe de la vârful unghiilor.

Modele unghii roz neon

Manichiura este una din cele mai populare proceduri de înfrumusețare din lume și puține femei sunt gata să renunțe la acest ritual meticulos și plăcut. Dar totul se schimbă într-un ritm atât de alert, încât e greu să mai ții pasul cu moda. În locul modelelor clasice apar noi și noi variații, pe gustul fiecărei femei. Astăzi nu mai uimești pe nimeni cu unghii neon sau ombre. Așa că dacă ai mers întotdeauna pe soluții clasice, poate că acum e momentul să încerci ceva nou! La sigur nu vei arăta deplasat.

Modele de unghii scurte roz

Multe femei consideră că unghiile scurte nu sunt nici pe departe la fel de stilate și atrăgătoare ca unghiile lungi. Într-adevăr, unghiile lungi, îngrijite frumos, arată deosebit de feminin și estetic, dar stilul nu depinde de mărime, ci de gust. Prin urmare, poți avea o manichiură grațioasă și atrăgătoare, chiar și cu unghii scurte, dacă știi cum să potrivești corect stilul, textura și cromatica acestora. Iar dacă nu știi, te poți inspira din imaginile de mai jos.

Modele de unghii roz la modă în 2021-2022

În 2021 stiliștii recomandă îmbinarea diferitor culori, de exemplu, roz cu galben, roz cu albastru, roz-liliachiu, roz cu bej, roz cu alb etc. Toate aceste combinații arată proaspăt, delicat și cât se poate de feminin. Sunt numai bune pentru o vară însorită și plină de viață.

Citește și: Manichiura scumpă: 25 modele de unghii la modă în 2021-2022!