Manichiura pentru femei stilate: 25 de modele noi, la modă în 2021-2022!

Toate femeile vor să arate elegant, stilat și atrăgător, dar după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful unghiilor. Vrem nu vrem, chiar și aici trebuie să ținem pasul cu moda.

Manichiura este unul din cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume. Prin urmare, astăzi îți propunem să analizăm ce modele de unghii preferă cele mai stilate femei atunci când își fac manichiura.

Modele de unghii cu flori

Unul din cele mai populare trenduri din ultimii ani sunt unghiile în două tonuri. Ele adaugă look-ului prospețime, expresivitate și rafinament. Cu toate că unghiile în două culori sunt destul de expresive, de regulă, și ele au nevoie de modele. Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei.

În ceea ce privește culoarea de bază, în ultimii ani e la modă minimalismul și naturalețea. Prin urmare, alege tonuri delicate, precum bej, roz-pudrat, alb, azuriu, gri-deschis; sau nobile, precum negru, albastru-închis, bordo etc.

Modele de unghii cu sclipici

Strasurile, sclipiciul și nuanțele metalice nu se demodează niciodată. Prin urmare, dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși un pic în evidență, poți îmbina nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare, ce te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Sclipiciul arată deosebit de armonios în asociere cu nuanțe gingașe de roz.

Contrastul dintre culori, forme și texturi va adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și exclusivist. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. Deci, evidențiază maxim 2 degete de la fiecare mână.

Modele de unghii negre cu gel

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile negre adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Totuși, negrul e o culoare periculoasă când vine vorba de unghii. Trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

De regulă, pentru a șterge din sobrietatea și strictețea acestora, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente neobișnuite, care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc.

Modele de unghii roz cu alb

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din întreaga lume, în special nuanțele de alb și roz, care sunt feminine, grațioase și neagasante. Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată, iar rozul este aproape sinonim cu feminitatea.

Acest tip de manichiură este foarte popular în rândul doamnelor care sunt limitate de codul vestimentar la locul de muncă, fiindcă unghiile le oferă ocazia de a-și păstra farmecul într-un mod foarte discret. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă un pătrat moale sau un oval clasic.

Modele de unghii mate

Unghiile cu acoperire mată au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, suficient de expresiv pentru a te scoate în evidență. Unghiile pastelate cu finisaj mat arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Totuși, în acest sezon e la modă verdele-închis. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu tonuri pastelate moi, cu dungi sau cu nuanțe vibrante.

Citește și: 8 sfaturi super utile pentru a avea unghii și picioare frumoase!