Manichiura pentru birou: 30 de idei care te vor face elegantă!

Multe femei consideră că stilul office e prea conservativ și plictisitor. Și au perfectă dreptate. De regulă, ținutele și manichiura pentru birou sunt banale și lipsite de expresivitate. Dar poți schimba acest lucru dacă ai suficientă dorință și determinare.

Nu uita că mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Și poți avea o manichiură proaspătă și expresivă la birou fără a încălca codul vestimentar. Iată 30 de modele de unghii din care să te inspiri.

Modele unghii nud cu sclipici

În general, la birou se poartă tonuri nud. Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare.

Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. Nu uita că ești la birou!

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect.

Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Dar pentru un plus de expresivitate, manichiura poate fi completată cu efect de marmură, glitter, pietricele, modele sau gradient.

Unghii ombre cu gel

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Unghii minimaliste

În ultimii ani e la modă minimalismul. Dacă știi să asortezi texturile, forma și culorile, nu ai cum să dai greș. De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc. Secretul e să nu exagerezi.

Modele de unghii marmură

Manichiura cu efect marmură nu se demodează niciodată. Ea arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu acoperire mată, cât și cu acoperire lucioasă, atât în tonuri neutre, cât și în tonuri strălucitoare.

Spre deosebire de manichiura cu marmură care se purta în urmă cu câteva decenii, manichiura cu marmură din prezent este complet reinventată. Există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Modele unghii cu forme geometrice

Toate femeile vor să arate elegant, stilat și atrăgător și, după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor. Vrem nu vrem, chiar și aici trebuie să ținem pasul cu moda.

Iar una din principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context.

Citește și: Machiajul ochilor: Aceste 2 greșeli te fac să arăți mai bătrână!