Manichiura pentru aristocrate: Ce nuanțe poartă cele mai bogate femei!

O manichiură îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei. Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine când știu că mâinile lor arată perfect. De aceea, nicio femeie nu ezită să-și facă o manichiură scumpă. Iată câteva nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane.

Modele de unghii cu gel nud

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Modele unghii nud cu sclipici

Tonurile nud sunt binevenite atât la birou, cât și în viața de zi cu zi. Ele arată bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Pentru a adăuga puțină expresivitate unghiilor tale, manichiura nude poate fi completată cu accente metalice și strălucitoare. Glitterul, cuprul, strasurile – toate acestea îți vor da un aer elegant și cochet.

Modele unghii marmură

Manichiura cu efect marmură nu se demodează niciodată. Ea arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu acoperire mată, cât și cu acoperire lucioasă, atât în tonuri neutre, cât și în tonuri vibrante. Există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Unghii cu modele geometrice și vegetale

De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc. Secretul e să nu exagerezi.

Modele unghii roșii elegante

În general, roșul este asociat cu pasiunea și feminitatea și se potrivește de minune femeilor sigure de sine, care vor să-și sublinieze discret caracterul și independența. Culoarea va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Modele unghii cu gel bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asociată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă. Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Ea poate completa frumos o ținută de seară, dar arată plăcut și în viața de zi cu zi.

Modele unghii verde închis

Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă. Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când verdele este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Pe de altă parte, verdele cu finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios.

Modele unghii albastru închis

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele închise, cu finisaj lucios sau mat, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și elegant.

Citește și: Femeia care sperie și inspiră: 10 reguli de stil de la Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue!