Manichiura pentru aristocrate: 25 de idei din care să te inspiri!

O manichiură frumoasă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei, nu întâmplător, manichiura este unul din cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume.

Bărbații asociază manichiura îngrijită cu feminitatea, iar femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine atunci când știu că mâinile și unghiile lor arată impecabil. Dar cum să găsești din oceanul de oferte o idee cu adevărat bună? Simplu, te ajutăm noi, iată 25 de modele de unghii demne de o adevărată aristocrată.

Modele de unghii french cu sclipici

După ce mulți ani la rând s-a numărat printre stilurile demodate, manichiura franțuzească a revenit în forță. Aceasta e una din principalele tendințe ale momentului. Nu e de mirare, deoarece spre deosebire de manichiura french care era purtată acum un deceniu, french-ul contemporan este complet reinventat.

În ceea ce privește culoarea de bază, în acest sezon e la modă naturalețea. Tonurile nud arată la fel de bine pe unghii scurte, ca și pe cele lungi. Și cel mai bine sunt completate de accente metalice și reflexe strălucitoare. Aplicațiile aurii, argintii, glitterul, cuprul, strasurile, cuarțul – toate acestea adaugă expresivitate manichiurii franțuzești și îi dau un aer aristocratic.

Modele de unghii de vară colorate

Una din cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două tonuri. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, bleu, mentă, verde-smarald, bordo, nuanțe palide de galben și oranj stins.

În acest sezon e la modă acoperirea lucioasă, cu aspect de gel. Femeile își fac unghii lungi, în formă de migdale, fără modele și aplicații suplimentare. Unghiile în două culori sunt suficient de expresive prin natura lor și nu se recomandă să le încarci cu glitter sau cu pietricele.

Modele de unghii mov lila

Violet, liliachiu, lila, mov, stânjenel, levănțică – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Nu e de mirare că popularitatea unghiilor violete crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea.

Modele de unghii cu flori

Cu toate că nu duc lipsă de expresivitate, la fel ca unghiile nud, bej sau roz, cele violete au nevoie de modele. Motivele văratice (frunze, crenguțe, flori, fluturi, nori, libelule etc) sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor. Acestea le fac să arate și mai grațios, subliniind rafinamentul mâinilor tale și starea visătoare de spirit.

Modele de unghii roz pal

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud clasice. Nu e de mirare, deoarece o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de naturală. Unghiile roz scot în evidență delicatețea feminină, subliniind natura gingașă și rafinamentul fiecărei femei.

Și nu-i neapărat să apelezi la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia, care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles – unghii ombre, prin care se obține un gradient de culoare.

Modele unghii piersică

Culoarea piersicii subliniază firea romantică a unei femei și naturalețea acesteia, prin urmare nu se recomandă adăugarea de pietre, strasuri sau detalii extravagante, care nu fac decât să “ieftinească” manichiura. Maxim 1-2 accente sunt suficiente. Totodată, ojele lucioase sunt mai binevenite decât cele mate, deoarece oferă un plus de îndrăzneală și senzualitate.

Modele de unghii albe

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. Și totuși, se recomandă ca albul să fie diluat cu 1-2 accente colorate. Anul acesta e la modă acuarela.

Citește și: Pielița ruptă din jurul unghiilor: Cum o îndepărtăm rapid și fără durere?