Manichiura pe care a avut-o orice femeie cel puțin o dată în viață

Acest articol poate fi nostalgic pentru unele femei. Sunt alegerile pe care le-a făcut pe parcursul vieții orice doamnă care merge regulat la manichiură. Unele dintre ele sunt actuale și astăzi, așa că poate te inspiră.

1. Manichiura franțuzească

Bineînețeles, există o groază de variante ale acestui tip de manichiură, cea clasică însă rămâne la modă și astăzi. Manichiura franțuzească clasică este potrivită la orice vârstă și în orice împrejurare.

2. Manichiura cu pietricele

Este opțiunea ideală pentru femeile care nu știu ce fel de manichiură vor, dar vor ceva deosebit. Deși pietricelele nu mai sunt foarte actuale, dacă vrei puțină sărbătoare în viața ta, ai dreptul să le adaugi.

3. Unghia de pe inelar – diferită

Este încă o soluție pentru manichiura plictisitoare. Dacă nu vor ca toate unghiile să fie de aceeași culoare, femeile aleg să coloreze o unghie sau câteva în altă nuanță.

4. Manichiura roșie

Indiferent de mărimea și forma unghiilor, de faptul că sunt acoperite cu gel sau cu ojă, roșul pe unghie a arătat întodeauna spectaculos. Este varianta clasică care înfrumusețează orice femeie.

5. Culoarea „trandafirului prăfuit”

Poate că nici nu știi că această nuanță are o astfel de denumire, însă probabil că ai ales-o și tu cel puțin o dată. Este nuanța perfectă pentru fiecare zi, este feminină, gingașă și practică.

6. Manichiura coral

De regulă, este nuanța verii. În acest mod femeile își demonstrează dragostea față de soare. Totuși, nu trebuie să uităm că există încă multe alte culori de vară pe care trebuie să le încerci.

7. Cu sclipici

Fie că l-ai aplicat pe o singură unghie, fie pe mai multe, fie pe toate, sclipiciul te face să strălucești la propriu și la figurat. Este alegerea femeilor care vor să iasă în evidență și care vor ca fiecare zi să fie o sărbătoare.