Manichiura nude cu sclipici: 100 de modele superbe care se poartă în 2021-2022!

În ultimii ani, mai mult ca niciodată până acum, e la modă minimalismul și naturalețea. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nude arată superb și se potrivesc de minune pentru orice ocazie.

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz pudrat sau gri deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant. Hai să vedem care sunt ele!

Modele unghii nud cu sclipici (scurte)

Tonurile nud se asociază perfect atât cu ținutele pentru birou, cât și cu cele casual sau pentru ocazii speciale. Ele arată la fel de bine pe unghii scurte, ca și pe cele lungi. Și cel mai bine sunt completate de accente metalice și reflexe strălucitoare. Aplicațiile aurii, argintii, glitterul, cuprul, strasurile, cuarțul, grupate în modele geometrice și abstracte – toate acestea adaugă unghiilor expresivitate și îți dau un aer elegant și cochet.

Unghii migdală nud

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele nud și aplicațiile strălucitoare. Dacă îți plac formele ascuțite, dar nu vrei să scoți ochii nimănui cu modele stiletto, unghiile migdale sunt ceea de ce ai nevoie. Mai ales că sunt potrivite pentru orice ocazie și arată cât se poate de grațios și feminin.

Unghii migdală cu sclipici

Cu o formă mai ascuțită decât unghiile ovale clasice și mai puțin periculoasă decât unghiile stiletto, unghiile migdală rămân un trend important în lumea modei. Ele sunt numai bune pentru doamnele care vor să creeze efectul unor unghii mai lungi și se asociază superb cu nuanțe metalice, pietricele, glitter și alte accente strălucitoare.

Unghii nud cu dungi orizontale

Tendințele contemporane ale modei își îndreaptă tot mai des privirea spre terenul minimalismului și al aristocrației, care e cea mai simplă cale de a arăta elegant, feminin și scump, în același timp. Prin urmare, chiar nu e nevoie să te complici. Un ton nud, completat cu un accent metalic elegant (o dungă orizontală, verticală sau diagonală) sunt mai mult decât suficiente pentru a obține efectul dorit.

Unghii cu gel nud cu sclipici

Aurul, argintul, marmura, strasurile, sclipiciul, nuanțele metalice și cuarțul nu se demodează niciodată. Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș. Reflexele metalice și accentele strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual.

Unghii nud cu auriu

Nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată, în special aurul. Niciodată nu poate fi prea mult aur, prin urmare unghiile aurii sunt principala tendință a acestui sezon printre modelele strălucitoare. De altfel, tonurile aurii arată deosebit de armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe gingașe de nud. Această combinație este perfectă pentru petreceri și evenimente speciale și la sigur te va transforma într-o adevărată vedetă a serii.

Modele unghii mate cu sclipici

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar și ele pot fi expresive, mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici. Unghiile nud cu acoperire mată arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Aspectul neutru al lor poate fi diluat cu glitter, aplicații strălucitoare sau nuanțe metalice.

Unghii nud cu model

Unghiile pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu modele florale. De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele cu frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Motivele florale și vegetale sunt întotdeauna binevenite și nu e neapărat ca ele să fie multicolore. La fel de bine pot fi argintii sau aurii.

Ștampila este un produs relativ nou cu ajutorul căruia poți obține diferite modele de unghii fără să depui cine știe ce efort. Acest kit îți permite să aplici modelul dorit pe unghii cu ajutorul unei matrici și a unei raclete.

Unghii culoarea laptelui cu sclipici

Unghiile de culoarea laptelui sunt mai delicate decât cele albe. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. Ele pot fi completate atât cu sclipici, cât și cu modele florale sau compoziții abstracte.

Unghii bej cu auriu

Nuanțele naturale, firești, au fost și vor fi întotdeauna asociate cu feminitatea și simplitatea. Mai mult decât atât, cu cât mai natural arată unghiile unei femei, cu atât mai feminin arată aceasta. Femeile independente și sigure pe sine nu își vor supraîncărca niciodată manichiura cu detalii inutile. Ele aleg simplitatea, concizia și minimalismul. O manichiură bej, cu 1-2 accente strălucitoare respectă toate aceste caracteristici.

Modele de unghii french cu sclipici

După ce mai mulți ani la rând s-au numărat printre manichiurile demodate, unghiile french au revenit în forță. Acesta e unul din principalele trenduri ale momentului. Nu e de mirare, deoarece spre deosebire de manichiura french care era purtată acum un deceniu, manichiura french contemporană este complet reinventată.

Modele unghii nud cu sclipici 2021-2022

Există diferite modele de unghii nud cu sclipici. Stiliștii sunt gata să satisfacă necesitățile fiecărei femei și la sigur vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă modelele de mai sus nu sunt pe placul tău, îți propunem să-ți iei doza de inspirație studiind ideile de mai jos.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!