Manichiura nude: 20 de idei care îți vor sublinia feminitatea!

O manichiură în tonuri delicate precum bej, crem, alb, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici sau cu flori, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant. Iată 20 de idei care îți vor sublinia feminitatea și te vor transforma într-o adevărată aristocrată.

Modele de unghii albe

Un avantaj enorm al unghiilor albe este că arată superb chiar și fără decor. Cu alte cuvinte, albul arată contemporan, elegant și stilat, indiferent dacă folosești aplicații sau nu. Dar pentru a o face mai delicată, îți sugerăm să adaugi accente, de exemplu, flori. Motivele florale se asortează perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și subliniază natura gingașă a unei femei.

Modele de unghii bej

Unghiile bej vor adăuga mâinilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate plictisitor, ea poate fi diluată cu modele florale. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil.

Modele de unghii nud cu sclipici

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu glitter și pietricele.

Unghii migdală nud

Inspirate de aspectul sâmburelui cu același nume, unghiile migdale sunt late la bază, rotunjite la margini și cu vârful ușor ascuțit. Acest stil se asociază perfect cu nuanțele nud și aplicațiile strălucitoare. El îți va da un aer cochet și feminin.

Modele unghii simple nud

Nuanțele naturale, firești, au fost și vor fi întotdeauna asociate cu feminitatea și simplitatea. Mai mult decât atât, cu cât mai natural arată unghiile unei femei, cu atât mai feminin arată aceasta. Femeile independente și sigure de sine nu își vor supraîncărca niciodată manichiura cu detalii inutile.

Modele unghii nud cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise precum bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, piersic și auriu.

Citește și: Tunsoarea în scări pe diferite lungimi: un stil pentru femei elegante!