Manichiura neagră: 100 de idei spectaculoase la modă în 2021-2022!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să fii la curent cu tendințele din lumea modei.

Și astăzi e la modă să porți negru. Cine ar fi crezut? Totuși, negrul e o culoare periculoasă când este vorba de unghii. Trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat. Cele mai bune idei le poți găsi în continuare.

Modele de unghii french negre

Deși multe femei preferă versiunea clasică a acesteia, manichiura franțuzească există în diferite variații, chiar și cu negru. De altfel, french-ul contemporan s-a schimbat în mod simțitor – acum nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Modele de unghii negre cu gel

Unghiile negre arată feminin și elegant atât cu sclipici, cât și fără. Există o convingere care spune că “cu cât o femeie este mai simplă, cu atât mai complexă este manichiura ei”. Femeile sigure pe sine, împlinite în plan profesional și emoțional, nu simt nevoia să iasă în evidență prin manichiură. Prin urmare, aproape în aceeași măsură ca manichiura nud, unghiile negre sunt numai bune pentru femeile independente și sigure pe sine.

Modele de unghii negre cu roșu

Negrul se îmbină excelent cu roșul. Ambele culori sunt asociate cu senzualitatea și pasiunea. Dar o astfel de manichiură arată nițel provocator. De atlfel, dacă îți place să te joci cu contrastele, poți înlocui roșul cu alb. Manichiura va arăta proaspăt, expresiv și contemporan.

Modele de unghii negre cu argintiu

Nuanțele de negru, îmbinate cu sclipiri argintii, reflexe metalice și accente strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină. Unghiile argintii îți vor da un aer nobil și misterios.

Modele de unghii negre cu sclipici

Nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată, în special aurul, platina, argintul, aluminiul și sclipirile diamantine. Niciodată nu poate fi prea mult sclipici, prin urmare manichiura cu sclipici arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv, adăugând un aer exclusiv deținătoarei sale. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele unghii negre cu pietricele

Strasurile și pietricelele arată deosebit de expresiv la rădăcina unghiilor. În ceea ce privește cromatica, femeile contemporane se limitează la auriu, argintiu, verde smarald și albastru. Strasurile pot fi grupate în diferite figuri sau pot reprezenta accente independente. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate. Dar trebuie să fii atentă să nu le deteriorezi.

Modele de unghii ombre cu negru

Mai ții minte de regula despre care am vorbit mai devreme? – cu cât mai complexă este manichiura, cu atât mai simplă este femeia, și invers, cu cât mai laconică e manichiura, cu atât mai neobișnuită este femeia care o poartă.

Asta nu înseamnă că trebuie să ne dezicem de manichiura sofisticată sau să nu ne vopsim unghiile deloc. Dimpotrivă, un amestec dintre laconic și sclipitor, dintre clasic și contemporan este ceea de ce avem nevoie. Iar manichiura ombre e soluția ideală în acest sens.

Modele unghii animal print

Zebră, dalmațian, tigru, șarpe, girafă, leopard etc. Imprimeurile pot fi asociate cu sclipici, reflexe strălucitoare sau tonuri expresive – roz, galben, roșu, azuriu. Toate astea amestecate cu negru. Contrar aparențelor, rezultatul este elegant și armonios. Posibilitățile sunt aproape nelimitate. De altfel, totul se limitează doar la imaginația și creativitatea ta.

Modele de unghii negre mate

De regulă, mat înseamnă elegant. Dar avem nevoie și de sclipici, pentru a crea contraste pe baza culorilor și texturilor. Anume datorită contrastului dintre suprafețele mate și reflexele strălucitoare, manichiura arată super stilat și contemporan. O alegere perfectă pentru femeile care își doresc un look rafinat și misterios. Negrul este culoarea ideală pentru amatoarele de unghii mate.

Modele unghii scurte negre

Manichiura neagră clasică arată respingător pe unghii scurte. Tonurile monocrome trebuie diluate cu pietre, imprimeuri și sclipici, altfel manichiura va avea un efect deprimant. Alege opțiuni delicate, cochete, feminine, îmbinând tonurile întunecate cu tonuri vibrante și expresive.

Modele de unghii lungi negre

Același principiu este valabil și pentru unghii lungi. Evite nuanțele acide și provocatoare. Unghiile lungi prin natura lor arată pretențios și provocator. Dar în combinație cu tonuri negre și acide, există riscul să arăți deplasat și caraghios. Îți recomandăm să alegi unul din modelele prezentate mai jos.

Modele de unghii negre 2021

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile negre adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Negrul este una din culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută, vârstă, context, dispoziție sau anotimp, arătând la fel de armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Citește și: Manichiura gri: 100 de idei spectaculoase la modă în 2021-2022!