Manichiura monocromă: 100 de idei elegante pentru diferite culori

O manichiură îngrijită este unul dintre primele semne ale eleganței și feminității. Dar pentru a fi elegantă, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi e la modă simplitatea și nimic nu e mai simplu decât o manichiură cu acoperire monocromă. Iată 100 de modele minunate din care să te inspiri.

Modele de unghii roșii

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec oricărei ținute. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției. Roșu include o paletă variată de subtonuri, de la zmeură până la stacojiu.

Modele de unghii roz deschis

Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine atunci când știu că mâinile și unghiile lor arată impecabil. Toate pentru că unghiile reflectă individualitatea și dispoziția unei femei. O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine.

Modele de unghii roz pudrat

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. De aceea, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. În special tonurile roz și culoarea piersicii, care sunt feminine, grațioase și neagasante. La fel ca roșul, rozul se poate lăuda cu o paletă bogată de nuanțe, de la roz-pal până la roz-perlat.

Modele de unghii albastre

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Modele de unghii verzi

Culoarea verde arată minunat pe unghii scurte și lungi, atât cu acoperire lucioasă, cât și cu finisaj mat. Da, este un design pretențios, în schimb cât este de expresiv. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și stilat. Iar nuanțele vibrante te vor scoate în evidență.

Modele de unghii mov lila

Violet, liliachiu, lila, mov, stânjenel, levănțică – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei.

Modele de unghii galbene

Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când galbenul este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nu întâmplător, Institutul Culorii Pantone a numit această nuanță una din cele mai importante culori ale anului 2021.

Modele de unghii alb lăptos

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect.

Modele de unghii bordo

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asortată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă. Manichiura bordo este creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor.

Modele de unghii nud

În ultimii ani e la modă naturalețea și minimalismul. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nud arată grațios și sunt binevenite indiferent de context. O manichiură bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei.

Modele de unghii negre

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută.

Citește și: Te fac să arăți mai bătrână: 5 nuanțe de păr care nu se poartă la 40+