Manichiura modernă: 30 de stiluri din care să te inspiri

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi sunt la modă combinațiile dintre clasic și avangardist. Iată 30 de modele de unghii care îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele de unghii french colorate

Timpul nu stă pe loc și french-ul contemporan nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Modele de unghii albastru pal

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele închise, cu finisaj mat, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și îți va da un aer nobil și manierat. Albastrul este asociat cu pacea, calmul și serenitatea, iar în combinație cu modele abstracte arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Modele de unghii roșii elegante

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției. Roșu include o paletă variată de subtonuri, de la zmeură până la stacojiu.

Modele de unghii roz

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. În special tonurile roz și culoarea piersicii, care sunt feminine, grațioase și neagasante. La fel ca roșul, rozul se poate lăuda cu o paletă bogată de nuanțe, de la roz-pal până la roz-perlat.

Modele de unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant.

Modele de unghii în tonuri calde

Nuanțele calde vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea plictisitor, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici, cu modele sau cu gradient de culoare. Un trend al ultimelor sezoane sunt unghiile mate cu aplicații lucioase.

Modele de unghii cu sclipici

Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat.

Modele de unghii lungi

Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată.

Modele de unghii scurte

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor.

Citește și: Stilată la 50+: Femeile care respectă aceste 4 reguli arată mai tinere decât celelalte!