Manichiura în stilul „Color Blocking” în trendul de iarnă 2021. Vezi cum se schimbă tendințele modei.

„Color Blocking” este o nouă tendință în industria unghiilor. Esența designului original constă în amestecarea diferitelor culori care vă permit să creați o manichiură fascinantă și mai elegantă. În acest material am colectat idei interesante și fresh în popularul design Color Blocking, care vor dicta tendințele iernii 2021.

Designul tradițional și la modă include de la 2 până la 4 nuanțe diferite de lac. Popularitatea desenelor luminoase și colorate constă în faptul că, dacă se dorește, pot fi alese culori complet diferite. Mai ales designul îi salvează pe cei care nu pot decide asupra schemei de culori pentru manichiură.

Diferite tonuri sunt folosite în manichiură, dar de cele mai multe ori doamnele aleg combinații de gradient. De obicei, aceasta este o nuanță, însă și mai multe culori conexe sunt potrivite cu aceasta. Această opțiune de design este potrivită pentru un cod vestimentar strict sau pentru femeile cărora nu le plac ideile de design excesiv de strălucitoare.

Femeile sofisticate și elegante se răsfăță, de asemenea, cu idei neobișnuite de manichiură. Ca design de afaceri, puteți alege nuanțe închise, albastru închis, vișiniu, portocaliu pal și puteți completa opțiunea, cu alb.

Finisajul mat vă va permite să creați o manichiură din catifea cu un design la modă.

Pentru femeile extravagante și care sunt în rând cu modă, Color Blocking-ul vă permite să vă dezvăluiți toată natura creativă. Nuanțele strălucitoare, bogate și curcubeu creează un adevărat cocktail pe unghiile de orice formă și lungime. Designul la modă, este potrivit pentru toamnă, petreceri de familie și de revelion.

Roșu, albastru și alb – arată perfect pe unghii. Meșterii de unghii încearcă să completeze desenul astfel încât fiecare culoare să iasă în evidență pe manichiură, dar în același timp să fie combinată cu alte nuanțe. Nu este nevoie să adăugați alte elemente designului de Color Bloking, manichiura prea colorată și strălucitoare va arăta vulgară.