Manichiura gri: 100 de idei spectaculoase la modă în 2021-2022!

Tonurile sofisticate de gri sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la gri ca la o nuanță nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura gri poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect.

Modele de unghii cu gri

Nuanțele de gri, îmbinate cu sclipiri argintii, reflexe metalice și accente strălucitoare vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu al modei. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină.

Manichiură minimalistă cu gri

Tendințele contemporane ale modei își îndreaptă tot mai des privirea spre terenul minimalismului și al aristocrației, care e cea mai simplă cale de a arăta elegant, feminin și scump, în același timp. Alege un model laconic, reținut, care să intre în contrast cu textura mată.

Manichiură gri cu galben

Galbenul diluează strictețea și monotonia tonului de bază, adăugând manichiurii prospețime și expresivitate. Culoarea te va evidenția din mulțime și va îmbunătăți atât starea ta de spirit, cât și a celor care te înconjoară. Galbenul inspiră dragoste, fericire, optimism, iar în combinație cu gri arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Manichiură roz și gri

Modelele de culoare roz deschis sunt aproape la fel de populare ca modelele nud clasice. Nu e de mirare, deoarece o astfel de manichiură scoate în evidență blândețea și delicatețea feminină, subliniind natura gingașă și rafinamentul fiecărei femei. Dar nu e neapărat să-ți faci o manichiură simplă. Tonurile clasice – gri și roz, pot fi folosite pentru a crea modele sofisticate, care să-ți reflecte personalitatea.

Unghii gri cu alb

Același principiu poate fi aplicat și atunci când combini nuanțele de gri cu alb. Ambele tonuri sunt lipsite de expresivitate, dar poți compensa lipsa, apelând la forme, desene și texturi contemporane.

Unghii bej cu gri

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Dar, bineînțeles că pentru a surprinde și a fermeca publicul prin rafinamentul și eleganța unghiilor tale trebuie să fii la curent cu tendințele din lumea modei. Prin urmare, nu te sfia să asociezi clasicul și contemporanul.

Modele de unghii scurte cu gel

Nuanțele întunecate de gri se potrivesc de minune pe unghii scurte, tratate cu gel. Laconic înseamnă elegant, dar dacă minimalismul ascetic nu e pentru tine, întotdeauna poți completa o manichiură în tonuri clasice cu pietre, puncte, dungi și alte detalii neobișnuite. Important e să ții cont de tonalitatea de bază și să nu exagerezi.

Modele unghii lungi cu gel

La prima vedere, aceste modele arată neglijent și grotesc, în special dacă începi să le studiezi mai atent. Dar pe de altă parte, sunt neobișnuite, adaugă individualitate și la sigur nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Apropo, combinația dintre auriu/argintiu și gri e una din principalele tendințe ale verii anului 2021.

Modele unghii gri cu auriu

Nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată, în special aurul. Niciodată nu poate fi prea mult aur, prin urmare unghiile aurii sunt principala tendință a acestui sezon printre modelele strălucitoare. O astfel de manichiură arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv, adăugând un aer exclusiv deținătoarei sale.

Unghii argintii cu sclipici

Reflexele strălucitoare arată deosebit de armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe gingașe de roz sau cu alb. Această combinație este perfectă pentru petreceri și evenimente speciale și la sigur te va transforma într-o adevărată vedetă a serii.

Modele de unghii cu strasuri

Manichiura arată super stilat și contemporan, datorită contrastului dintre suprafețele mate și reflexele strălucitoare. O alegere perfectă pentru femeile care își doresc un look rafinat și misterios.

Modele de unghii 2021-2022

Ușoare, plăcute, luminoase, atrăgătoare – sunt primele cuvinte care îmi vin în minte atunci când văd aceste idei de manichiură. Oare am mai putea completa lista cu ceva?

Manichiura ochi de pisică

Manichiura „ochi de pisică” este o adevărată revelație în lumea modei, deoarece reușește să reproducă reflexiile magnetice ale privirii de felină, imitând efectul pe care îl are trecerea luminii prin ei.

Modele de unghii cu gel gri

O manichiură albă cu finisaj lucios este mai expresivă decât pare la prima vedere. Nu ezita să o încerci. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă un pătrat moale sau un oval clasic. În principiu, și un finisaj mat este popular și solicitat, dar vei arata grațios numai dacă maestrul stăpânește impecabil tehnica de aplicare. Unele femei preferă să îmbine cele două stiluri pe o singură mână.

Unghii efect marmură

Culoarea gri este un fundal ideal pentru orice desen, începând cu abstracții și terminând cu flori. Unghiile cu efect de marmură stârnesc, pe de o parte, interes și admirație, iar pe de alta, dorința de a le analiza în detaliu în încercarea de a distinge vreun simbol sau vreo formă cunoscută. Un design de-a dreptul fermecător.

Unghii gri mate

O astfel de manichiură este deosebit de populară în perioada rece a anului și este alcătuită din tonuri profunde și saturate de gri și contraste. Grație contrastului dintre suprafețele mate și reflexele strălucitoare, unghiile arată proaspăt și contemporan.

Modele de unghii 2021 vara

O manichiură îngrijită, înseamnă o femeie îngrijită. O manichiură elegantă, înseamnă o femeie elegantă. O manichiură nobilă, înseamnă o femeie nobilă. Lista poate fi continuată la infinit. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să confere unghiilor sale un aspect cât mai proaspăt, rafinat și îngrijit.

Manichiură pentru unghii lungi

Printre altele, lacurile de finisare mate și expresive sunt la fel de populare ca cele lucioase, dar necesită mai multă atenție și meticulozitate la aplicare. Nuanțele vii și strălucitoare arată impecabil pe femei tinere, iar cele mate – să le lăsăm doamnelor conservatoare. Cu toate că, un accent tineresc și strălucitor pe degetul inelar, poate schimba întreaga percepție despre femeie și manichiură.

Idei de manichiură 2021-2022

Pe unghii scurte, nuanțele deschise arată grozav, mult mai grațios, laconic și armonios în comparație cu modelele întunecate. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu întâmplător se spune că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Idei unghii de primăvară

Există o convingere populară care spune că “cu cât femeia este mai simplă, cu atât mai complexă este manichiura ei”. Dar eu consider că fiecare femeie poate să poarte orice model își dorește, atât timp cât consideră că unghiile îi reflectă personalitatea.

Cele mai frumoase modele de unghii 2021

Dacă modelele sofisticate nu sunt pe placul tău, îți propunem să citești în continuare despre una din cele mai în vogă și universale tipuri de manichiuri – manichiura franțuzească.

Citește și: Manichiura franțuzească: 32 de modele superbe, care se poartă în 2021!