Manichiura franțuzească: 30 de modele spectaculoase la modă în 2021-2022!

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate. Prin urmare, am pregătit pentru tine 30 de modele contemporane, care arată elegant și spectaculos.

Unghii french cu auriu

Dacă vrei ca manichiura ta să arate scump, poți înlocui vârful alb cu reflexe metalice, de exemplu, cu auriu. Tonurile aurii arată armonios și delicat atunci când sunt îmbinate cu nuanțe gingașe de roz.

Această combinație este perfectă pentru petreceri și evenimente speciale și te va transforma într-o adevărată vedetă a serii. O astfel de manichiură arată proaspăt și expresiv și va da un aspect nobil mâinilor tale.

Modele unghii french albe

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul, de regulă, în alb.

O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Unghiile albe arată deosebit de elegant datorită contrastului puternic cu pielea, care scoate în evidență atât rafinamentul manichiurii, cât și tonalitatea plăcută a pielii.

Modele unghii french negre

Chiar și unghiile negre au farmecul lor, mai ales dacă sunt înfrumusețate cu sclipici. Negrul este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să le diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Îți recomandăm să atragi atenția la ceva nou. Și anume, la unghiile french cu modele negre, abstracte, asemănătoare cu dantela. Ele sunt o adevărată descoperire a acestui sezon și arată enigmatic, delicat și fermecător.

Modele unghii french albastru

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător și elegant. Nu e de mirare că popularitatea unghiilor azurii crește pe zi ce trece. La urma urmei, fiecare femeie vrea să-și sublinieze finețea și feminitatea.

În plus, unghiile albastre sunt universale și versatile, deci se asociază cu orice ținută. Dar pentru un plus de expresivitate, albastrul unghiilor trebuie diluat cu sclipici sau cu modele florale.

Modele de unghii french cu flori

Cu toate că unghiile french sunt destul de expresive, și ele au nevoie de modele. Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei.

Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac pereche minunată cu decorul minimalist.

Modele de unghii french cu floricele

În ceea ce privește florile propriu-zise, în acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting prin farmec francez irepetabil. Dar la fel de bine poți aplica și modelele laconice, care nu ies în evidență prea mult.

Florile adaugă expresivitate manichiurii și subliniază blândețea unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome pot fi diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Citește și: Pielița ruptă din jurul unghiilor: Cum o îndepărtăm rapid și fără durere?