Manichiura franțuzească: Iată cum o poți face singură, acasă!

Manichiura franțuzească este declarația supremă de feminitate. Cu o manichiură french nu poți să dai greș. Ea inspiră rafinament, deschidere și simplitate, se asortează cu orice ținută și poate fi realizată de orice femeie. Iată câteva feluri în care poți realiza modelul franțuzesc, de la varianta cu șabloane până la trasarea cu mâna liberă.

Manichiura franțuzească acasă

Pentru început, alege baza de unghii. De regulă, femeile aleg un lac de unghii bej, roz, piersic sau incolor. Apoi alege oja pentru vârfuri. Cel mai des vârfurile se fac albe, dar în varianta modernă femeile aleg și alte culori. De regulă, vârfurile se fac cu ojă mată.

De asemenea, vei avea nevoie de un lac protector care se aplică la final. Este cel care finisează manichiura și uniformizează textura. În afară de asta, se recomandă să folosești un bețișor cosmetic și un dizolvant de unghii pentru a corecta eventuale erori.

Aplică french-ul cu o pensulă

Un vârf perfect de manichiură franțuzească se face din trei aplicări. Șterge vârful pensulei de marginea sticlei de ojă și aplică primul strat de la stânga spre mijloc. Apoi aplică al doilea strat de la dreapta spre stânga. Apoi rotunjește mijlocul aplicând cel de-al treilea strat. Asimetria se poate șterge cu un bețișor cosmetic îmbibat în dizolvant.

Aplică french-ul cu un șablon

Dacă aplicarea cu pensula e prea complicată pentru tine, poți în orice moment să folosești un șablon pentru french. Șabloanele pentru french sunt ieftine și se aplică ușor. Ele îți garantează un aspect impecabil, ca la salon. Important e să usuci bine baza înainte de a aplica șablonul.

Aplică french-ul cu un leucoplast

În locul unui șablon poți folosi orice se lipește și se dezlipește ușor, de exemplu: bandă adezivă, leucoplaste sau elastice pentru bani. Marginile lor se lipesc bine de unghie și creează o barieră naturală, simetrică, pentru ojă. Dacă faci totul corect, vei obține un vârf perfect drept.

Manichiura franțuzească modele

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta. Iată 30 de modele din care să te inspiri.

Citește și: Manichiura franțuzească: 30 de modele superbe, la modă în acest sezon!