Manichiura franțuzească: 30 de modele cu strasuri, la modă în acest sezon!

O manichiură îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei. Nu întâmplător manichiura e unul dintre cele mai importante ritualuri de frumusețe din lume. Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine când știu că manichiura lor arată perfect.

Și nu există o manichiură mai fină și mai delicată decât manichiura french. Anii trec, dar manichiura franțuzească rămâne un stil actual, care se potrivește tuturor femeilor și se asortează cu orice ținută. Mai ales când e completată cu pietricele.

Manichiura french cu pietricele

Pietricelele, gliterul și nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată. Acestea arată expresiv atât pe vârfuri, cât și la rădăcini. Ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar datorită contrastului dintre mat și strălucitor, manichiura va arăta întotdeauna proaspăt și contemporan. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Manichiura french cu strasuri

Strasurile sunt potrivite pentru a crea un aspect elegant și neobișnuit. Ele pot fi diferite, în funcție de materialul de fabricație: sticlă, cristal, plastic, ceramică, acril etc. Se recomandă să alegi pietre medii și mari sau decoruri clasice în stil minimalist. Ele te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.

Manichiura french cu sclipici

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Iar dacă vrei să-i dai un aspect și mai original, pur și simplu adaugă sclipici.

Manichiura french cu dungi sclipitoare

Dacă acum 20 de ani french-ul era doar un ton neutru cu vârfuri albe, astăzi unghiile french pot lua orice culoare și formă. Vârfurile clasice au pierdut concurența cu nuanțele vibrante, stilul ombre, desenele nail art etc, astfel încât unghiile french au un design modern și interesant. Aplicațiile aurii, argintii, glitterul, cuprul, strasurile, cuarțul – toate acestea adaugă expresivitate manichiurii franțuzești și îi dau un aer fermecător.

Manichiura french cu auriu

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul, argintul și cuprul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Sclipiciul auriu diluează simplitatea unghiilor french și le face mai expresive. Datorită lui, manichiura french capătă un aspect proaspăt, luxos și elegant. O astfel de manichiură pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Manichiura french cu argintiu

Manichiura french poate fi diluată cu reflexe argintii. Nuanțele neutre îmbinate cu sclipiri argintii vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină. Totodată, argintiul este o completare perfectă pentru unghii scurte, deoarece le face să pară mai lungi.

Manichiura french cu cristale

Manichiura franțuzească este declarația supremă de feminitate. Cu o manichiură french nu poți să dai greș. Ea inspiră rafinament, deschidere și simplitate, se asortează cu orice ținută și poate fi realizată de orice femeie. Iar dacă vrei ca aceasta să devină mai expresivă, folosești strasuri, glitter și diferite cristale. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta. Chiar și varianta clasică – bază nud, vârf alb – poate fi reinventată complet.