Manichiura franțuzească: 35 de idei din care să te inspiri!

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate. Prin urmare, am pregătit pentru tine 35 de modele moderne, care arată elegant și spectaculos.

Manichiura franțuzească cu gel

Istoria manichiurii franțuzești nu a început în Franța, ci în Statele Unite ale Americii, la începutul anilor 70′. Fondatorul brandului ORLY, Jeff Pink, a primit sarcina de a crea un stil de manichiură care să se potrivească tuturor actrițelor de cinema, indiferent de ținutele folosite în filme. Uite așa s-a născut unul din cele mai populare concepte de unghii contemporane.

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Manichiura franțuzeasacă ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Paleta gradientelor de culoare este vastă, iar unele femei folosesc două culori pe aceeași mână pentru un efect și mai pronunțat.

Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda. Acestea arată expresiv și laconic. De regulă, o nuanță mai deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Manichiura franțuzească 2021-2022

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul. Nu trebuie decât să găsești nuanțele care vibrează în același ritm cu dispoziția ta.

Manichiura franțuzească unghii scurte

Manichiura french a fost gândită ca manichiură pentru unghii scurte, indiferent dacă ai unghii ovale, rotunde sau pătrate. Însă sugestia noastră este să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi, efectul este răsunător. La urma urmei, tuturor ne place să arătăm diferit.

Manichiura franțuzească cu sclipici

Strasurile și nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată. Acestea arată expresiv atât pe vârfuri, cât și la rădăcini. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar datorită contrastului dintre mat și strălucitor, manichiura va arăta întotdeauna fresh și contemporan.

Manichiura franțuzească cu modele

Manichiura french poate fi diluată cu reflexe argintii. Nuanțele neutre îmbinate cu sclipiri argintii vor transforma un ton plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu vizual. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină.

Argintiul este o completare perfectă pentru unghii scurte, deoarece le face să pară mai lungi. Manichiura arată super stilat și contemporan, datorită contrastului dintre suprafețele mate și reflexele strălucitoare. O alegere perfectă pentru femeile care își doresc un look rafinat și misterios.

Manichiura franțuzească micro

Manichiura french este mai actuală și mai stilată ca niciodată până acum. În plus, este versatilă, ușoară și poate fi realizată în cele mai diverse moduri. Una din principalele tendințe ale acestui sezon constă în decorarea manichiurii french cu “zâmbete” de culori moi și pastelate. Îți recomandăm să alegi unul din modelele prezentate mai jos. Ele îți vor face toamna mai frumoasă.

Citește și: Nu există siluete proaste, există haine nepotrivite: 10 reguli de stil de la cei mai renumiți oameni ai modei!