Manichiura franțuzească: 32 de modele superbe, care se poartă acum!

Toate femeile își doresc să arate elegant, stilat și atrăgător, dar după cum bine știi, frumusețea exterioară a unei femei începe de la frumusețea unghiilor. Iar una din cele mai în vogă și universale tipuri de manichiuri este manichiura franțuzească, care e potrivită pentru toate femeile, grație eleganței și versatilității sale.

Manichiura french 2021

Paradoxal, dar istoria manichiurii franțuzești, nu a început în Franța, ci în Statele Unite ale Americii, la începutul anilor 70′.

Fondatorul brandului ORLY, Jeff Pink, a primit sarcina de a crea un mod de vopsire a unghiilor, care să se potrivească tuturor actrițelor de cinema, indiferent de ținutele folosite în filme.

Manichiura french cu gel

Designul unic al acestor unghii a devenit foarte popular, datorită apropierii maxime de frumusețea naturală a unghiilor.

Decorul suplimentar pe una sau două unghii subliniază individualitatea femeii și adaugă exclusivitate imaginii sale.

Manichiura french cu ojă semipermanentă

Primele Doamne ale multor țări apelează la manichiura franțuzească, care se integrează armonios în ținutele lor, respectând protocolul vestimentar, datorită faptului că arată foarte laconic.

Citește și: French modern: 25 de modele minunate pentru adevăratele regine

Deși multe femei preferă versiunea clasică a acestora, manichiura există în cele mai diverse variații, iar oja și gelurile asigură strălucirea și durabilitatea unghiilor.

Manichiura french cu sclipici

French-ul contemporan s-a schimbat într-un mod foarte vizibil – acum nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșeală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Manichiura franțuzească 2021

Ai putea să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi, efectul este răsunător.

Un lucru e cert, manichiura french este mai actuală și mai stilată ca niciodată până acum. Este versatilă, ușoară și poate fi realizată în cele mai diverse moduri.

Modele manichiură french

Inițial, Jeff Pink, și-a numit creația Natural look, adică – aspect natural, dar după o prezentare de modă la Paris, unde manichiura a cucerit publicul, a hotărât să-i schimbe denumirea în manichiură franțuzească.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!

Astăzi, indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul.

Idei de manichiură french

Prima vedetă care a încercat manichiura franțuzească a fost Barbara Streisand, care a apărut cu o astfel de manichiură într-un unul din show-urile lui Johnny Carson.

Iar mai târziu, tendința a fost preluată de celebra interpretă Cher. Astăzi, acest tip de manichiură poate fi observat pe covoarele roșii de la Hollywood mai frecvent, decât oricare altul.

Unghii french modele

Industria frumuseții și, în special, manichiura se schimbă într-un ritm atât de accelerat, încât în locul modelelor clasice apar noi și noi diversificații, populare în rândul femeilor de toate vârstele.

Citește și: 4 idei de unghii scurte, la modă în acest sezon

Manichiura french a devenit mai neobișnuită ca niciodată, dar chiar și sub pietre, luciu, dungi și alte elemente suplimentare, poate fi sesizat stilul laconic care a făcut-o populară în întreaga lume.

Unghii french 2021

Nu există nimic de mirare aici, datorită tehnicii simple de aplicare, manichiura french a îndrăgostit în sine toate femeile din lume.

Toți creatorii și oamenii modei se întrec în încercarea de a concepe cel mai neordinar și în în același timp atrăgător model de unghii french, care să cucerească pe toată lumea.

Manichiura franțuzească modele

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice.

Nu contează atât de mult nuanța sau culoarea utilizată, cât respectarea raportului clasic dintre cele 2 culori.

Citește și: 20 de idei elegante de manichiură pentru unghii scurte

Manichiura franțuzească acasă

Manichiura poate fi realizată de sine stătător, acasă, dar doar atunci când vorbim de modele simple. Ideile mai complicate, te sfătuim să le lași pe mâna unui profesionist.

Toate lucrurile geniale sunt elementar de simple. Uite cum o combinație, aparent, banală, dintre 2 tonuri simple, aproape neutre, poate face o adevărată revoluție în lumea modei.

Modele unghii manichiură franțuzească

Manichiura french poate fi integrată armonios atât pentru ocazii casual, cât și pentru ocazii romantice, birou sau întâlniri de afaceri.

Dacă vrei să ieși în evidență, întodeauna poți completa un french clasic cu sclipici sau inscripții, care adaugă individualitate.

Manichiura french este influențată, fără îndoială, de tendințele actuale generale din lumea modei. Iar astăzi la modă sunt naturalețea și individualitatea.

French unghii lungi

Creând modele noi, specialiștii nu ezită să experimenteze cu nuanțele, textura, saturația culorii și forma unghiilor.

După cum am evidențiat anterior, manichiura franțuzească nu mai este plictisitoare, deși avem îndoieli foarte mari că ar fi putut să fie vreodată.

Citește și: Secrete și reguli pentru a avea o manichiură bogată

French unghii ascuțite

Astăzi, în vogă sunt atât suprafețe mate, cât și cele strălucitoare, mai mult decât atât, poți să combini tonurile mate cu elemente de decor sau dungi strălucitoare.

Iar manichiura french cu acril sau gel este pur și simplu de neegalat, mai ales dacă e executată în tonuri aprinse.

Manichiura french clasic

Manichiura franțuzească clasică înseamnă un ton nud și un vârf alb, care arată întotdeauna laconic, elegant și la modă.

O asemenea manichiură e potrivită pentru toate ocaziile și arată inspirat și atrăgător pe mâinile oricărei femei, indiferent de vârstă, statut sau ținută.

Soluțiile clasice au fost, sunt și vor fi întotdeauna mai actuale ca celelalte, fiindcă de la ele a pornit totul.