Manichiura franțuzească: 30 de modele superbe, la modă în acest sezon!

Toate femeile vor să fie elegante, stilate și atrăgătoare și, după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor. Iar una dintre cele mai în vogă și universale tipuri de manichiură este manichiura franțuzească, care se potrivește tuturor femeilor, datorită eleganței și versatilității sale.

Manichiura franțuzească modernă

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta. Chiar și varianta clasică – bază nud, vârf alb – poate fi reinventată complet.

Manichiura franțuzească cu fluturi

În ultimii ani french-ul s-a schimbat în mod simțitor. Acum nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Prin urmare, îți sugerăm să încerci unghii french decorate cu fluturi și alte motive de primăvară. De regulă, femeile aleg fluturi albi sau negri, pe fundal nud.

Manichiura franțuzească cu flori

Cu toate că unghiile french sunt destul de expresive, și ele au nevoie de modele. Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac pereche minunată cu decorul minimalist.

Manichiura franțuzească pătrată

Manichiura french a fost gândită ca manichiură pentru unghii scurte, indiferent dacă ai unghii ovale, rotunde sau pătrate. Însă sugestia noastră este să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi. La urma urmei, tuturor ne place să arătăm diferit.

Manichiura franțuzească cu sclipici

Strasurile și nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată. Acestea arată expresiv atât pe vârfuri, cât și la rădăcini. Indiferent de stil, ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar datorită contrastului dintre mat și strălucitor, manichiura va arăta întotdeauna fresh și contemporan.

Manichiura franțuzească cu gel

French-ul îți poate “face din ochi” nu doar cu vârfurile, ci și cu baza. Cine a zis că baza nu poate fi colorată? Femeile stilate aleg nuanțe profunde, monocrome, atât mate, cât și cu sclipici – important e să denote eleganță. De altfel, nu contează atât de mult nuanța sau culoarea aleasă, cât respectarea raportului clasic dintre cele 2 culori.

Manichiura franțuzească cu modele

Manichiura french a devenit mai neobișnuită ca niciodată până acum, dar chiar și sub pietre, luciu, dungi și alte elemente suplimentare, se simte stilul laconic care a făcut-o populară în toată lumea.

Manichiura franțuzească nouă

Uite cum o combinație, aparent, banală, dintre 2 tonuri simple, aproape neutre, poate face o adevărată revoluție în lumea modei. Manichiura french se asociază bine atât cu ținute casual, cât și cu ținute pentru ocazii romantice, pentru birou sau pentru întâlniri de afaceri.

Citește și: Sunt frumoase și ușor de întreținut: 12 coafuri care dau VOLUM părului subțire!