Manichiura franțuzească: 100 de modele superbe, la modă în acest sezon!

Toate femeile vor să fie elegante, stilate și atrăgătoare și, după cum bine știi, frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor. Iar una dintre cele mai stilate tipuri de manichiură este manichiura franțuzească.

Manichiura franțuzească este declarația supremă de feminitate. Cu o manichiură french nu poți să dai greș. Ea inspiră rafinament, deschidere și simplitate, se asortează cu orice ținută și poate fi realizată de orice femeie. Iată 100 de modele elegante din care să te inspiri.

Modele de unghii french colorate

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Modele de unghii french scurte

Unghiile mici și rotunde (sau pătrat rotunjit) sunt numai bune pentru femeia modernă, deoarece sunt mult mai comode și practice decât unghiile lungi, iar pentru femeia modernă contează confortul. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu degeaba spunem că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Modele de unghii french cu gel

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul, de regulă, în alb. Însă varianta modernă acceptă diferite culori.

Modele de unghii french cu sclipici

Strasurile și nuanțele metalice revin cu o frecvență de invidiat în tendințe și nu plictisesc niciodată. Acestea arată expresiv atât pe vârfuri, cât și la rădăcini. Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii french negre

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Unghii french pătrate

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asortate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri. Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori.

Modele de unghii french rotunde

Manichiura french a devenit mai neobișnuită ca niciodată până acum, dar chiar și sub pietre, luciu, dungi și alte elemente suplimentare, se simte stilul laconic care a făcut-o populară în toată lumea.

Manichiura franțuzească modele

În ultimii ani french-ul s-a schimbat în mod simțitor. Acum nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Prin urmare, îți sugerăm să încerci unghii french decorate cu flori, abstracții și alte motive de primăvară.

Manichiura franțuzească 2022

Uite cum o combinație, aparent, banală, dintre 2 tonuri simple, aproape neutre, poate face o adevărată revoluție în lumea modei. Manichiura french se asociază bine atât cu ținute casual, cât și cu ținute pentru ocazii romantice, pentru birou sau pentru întâlniri de afaceri.

Citește și: Părerea stilistului: 5 accesorii care NU se poartă după 50 de ani!