Manichiura fină: 30 de modele delicate, care îți vor sublinia feminitatea!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Unghiile reflectă personalitatea și individualitatea unei femei și se cuvine să fie îngrijite.

Pe de altă parte, femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din întreaga lume. La urma urmei, orice doamnă vrea să-și sublinieze feminitatea. Dar ce nuanțe să alegi și de unde să începi ca să nu dai greș? Hai să le luăm pe rând!

Modele de unghii nud cu sclipici

În ultimii ani, mai mult ca niciodată până acum, e la modă minimalismul și naturalețea. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nude arată superb și se potrivesc de minune pentru orice ocazie.

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz pudrat sau gri deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie. Deși sunt considerate modele clasice, în prezent există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Modele de unghii albe cu sclipici

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. Nuanțele albe sunt deosebit de elegante datorită contrastului pronunțat cu pielea, ce conferă mâinilor un aspect cast, dar în același timp ademenitor.

O manichiură albă cu finisaj lucios este mai expresivă decât pare la prima vedere. Nu ezita să o completezi cu pietricele sau glitter. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă un pătrat moale sau un oval clasic.

Modele de unghii roz pal

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de natural.

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantilă, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate sau pământii.

Modele de unghii roșii cu alb

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure pe sine. Dacă îți arde de experimente, îți poți face manichiura diferit pe fiecare mână în parte sau poți combina mai multe nuanțe expresive, după cum au făcut femeile de mai jos. La urma urmei, frumusețea unei femei începe de la vârful unghiilor.

Modele de unghii cu roz și gri

Tonurile sofisticate de gri sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la gri ca la o nuanță nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura gri poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect. Culoarea gri poate fi diluată cu roz. Tonurile clasice – gri și roz, pot fi folosite pentru a crea modele fine și sofisticate, care să-ți reflecte personalitatea.

Modele de unghii albastru închis

Albastrul e asociat cu feminitatea. Dar lăsând deoparte semnificația simbolică a culorii, trebuie menționat că tonurile albastre au câteva avantaje practice. Acestea sunt universale și versatile, prin urmare, unghiile se potrivesc cu orice ținută și, în funcție de preferințe, albastrul unghiilor poate fi diluat ușor cu sclipici sau alte culori.

Modele de unghii cu gel mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar și ele pot fi expresive, mai ales când există un contrast între suprafețele mate și sclipici. Unghiile nud, cu acoperire mată, arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Aspectul neutru al lor poate fi diluat cu glitter, aplicații strălucitoare sau nuanțe metalice.

Modele unghii pătrate simple

Unghiile scurte pot fi la fel de elegante și feminine ca unghiile lungi, pentru că nu contează mărimea, ci designul lor. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă fie un pătrat moale, fie un oval clasic.

Dacă știi să asociezi corect texturile, forma și culorile, nu ai cum să dai greș. Mai ales că pe unghii mici, abstracțiile arată minimalist, iar minimalismul este din nou în vogă. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu degeaba spunem că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!