Manichiura fină: 20 de modele delicate, care îți vor sublinia feminitatea!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Unghiile reflectă personalitatea și individualitatea unei femei și se cuvine să fie îngrijite.

Pe de altă parte, femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din întreaga lume. La urma urmei, orice doamnă vrea să-și sublinieze feminitatea. Dar ce nuanțe să alegi și de unde să începi ca să nu dai greș? Hai să le luăm pe rând!

Modele unghii cu flori pictate

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Dar să nu uităm și de modelele laconice, care nu ies prea tare în evidență.

Florile adaugă un plus de expresivitate manichiurii și subliniază delicatețea unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Modele unghii cu forme geometrice și abstracte

Motivele florale sau bune, dar și figurile abstracte, geometrice sau animal print îți pot înfrumuseța manichiura. Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac un tandem perfect cu decorul minimalist.

De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc.

Modele de unghii colorate 2021

Una din cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două tonuri. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, roz-pudrat, liliac-pal, lila, mentă, bordo, nuanțe palide de galben și oranj stins. De asemenea, unele doamne se joacă cu finisajul, alternând unghiile mate cu cele lucioase.

Și nu uita de tehnica ombre. Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda.

De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Modele de unghii nud 2021

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Iar pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu reflexe metalice și motive florale.

O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele unghii french elegante

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate.

Citește și: Alege să fii frumoasă: 5 remedii naturale pentru pielea uscată!