Manichiura fină: 100 de modele delicate, care îți vor sublinia feminitatea!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care se respectă și știe să-și aprecieze adevărata valoare. Unghiile reflectă personalitatea și individualitatea unei femei și se cuvine să fie îngrijite.

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din întreaga lume. Dar ce nuanțe să alegi și de unde să începi ca să nu dai greș? Hai să le luăm pe rând!

Unghii în culori pastelate

Culorile pastelate (bej, roz-deschis, liliac-pal, nisipos, bleu) sunt considerate feminine, delicate și curate. Acestea sunt binevenite indiferent de context și întineresc imaginea oricărei femei. Tonalitatea moale a lor îți permite să le combini cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite.

Unghii de culoarea laptelui

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. Nuanțele albe sunt deosebit de elegante grație contrastului pronunțat cu pielea, ce conferă mâinilor tale un aspect cast și neprihănit, dar în același timp, ademenitor.

Modele unghii roz pudrat

Culoarea roz subliniază firea romantică a unei femei și naturalețea acesteia, prin urmare nu se recomandă adăugarea de pietre, strasuri sau detalii extravagante, care nu fac decât să “ieftinească” manichiura. Maxim 1-2 accente sunt mai mult decât suficiente. Totodată, ojele lucioase sunt mai binevenite decât cele mate, deoarece oferă un plus de îndrăzneală și senzualitate.

Modele de unghii cu galben

Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când galbenul este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă.

Modele de unghii lila

Această nuanță adaugă profunzime și eleganță oricărei femei, se asociază cu orice tonalitate a pielii și împrospătează orice ținută. În plus, arată cât se poate de gingaș și feminin.

Unghii verde mentă

Unghiile verde mentă se numără printre principalele tendințe ale sezonului care urmează. Cine ar fi crezut? De altfel, nu e de mirare, deoarece un astfel de design arată proaspăt, laconic și contemporan.

Modele de unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un alt trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător și cordial. Cu o asemenea nuanță, unghiile tale vor arăta îndrăzneț și grațios. Cu alte cuvinte, sunt numai bune pentru o femeie visătoare și cochetă, aflată în floarea vârstei.

Modele de unghii nud 2021

Femeile de succes aleg nuanțe clasice, naturale, deoarece pot fi asociate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la zgârieturi. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Aceasta se potrivește absolut oricui și e binevenită în orice context.

Manichiura franțuzească cu modele

Manichiura franțuzească este o soluție clasică, care nu își pierde niciodată din actualitate. Din această cauză, multe femei o consideră plictisitoare. Dar să știi că french-ul contemporan nu stă pe loc și nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Există o multitudine de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit.

Modele de unghii cu frunze

Motivele florale și vegetale sunt un alt simbol al feminității. Deseori, în loc de baze monocrome, femeile folosesc modele de frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Aceastea adaugă un plus de expresivitate manichiurii și le subliniază individualitatea. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural.

Modele de unghii cu fluturași

Manichiura cu fluturi se asociază cu delicatețea și feminitatea. Aceasta este numai bună pentru sezonul primăvară-vară datorită abundenței de motive naturale: fluturi, flori, frunze, libelule, crenguțe, nori etc. Designul unghiilor poate fi blând, visător și laconic sau dimpotrivă, vibrant, abundent și expresiv. Mai multe despre manichiura cu fluturi am scris în articolul de mai jos.

Citește și: Manichiura cu fluturi: 100 de modele superbe pentru vara anului 2021!

Modele de unghii bej

Nuanțele naturale, firești, au fost și vor fi întotdeauna asociate cu feminitatea și simplitatea. Mai mult decât atât, cu cât mai natural arată unghiile unei femei, cu atât mai feminin arată aceasta. Experții în modă afirmă că femeile independente și sigure pe sine nu își vor supraîncărca niciodată manichiura cu detalii inutile. Ele aleg simplitatea, concizia și minimalismul. O manichiură bej respectă toate aceste caracteristici.

Modele de unghii scurte 2021

Unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, deoarece nu contează mărimea, ci designul acestora. Dacă vrei ca unghiile să arate feminin și grațios, designul trebuie să fie corespunzător. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă un pătrat moale sau un oval clasic. De altfel, mai bine o dată să vezi, decât de zece ori să auzi.

Modele de unghii pătrate scurte

Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă, chiar și cu unghii scurte, dacă știi cum să potrivești corect stilul, textura și cromatica acestora. În acest sens, am selectat pentru tine un șir de modele contemporane, care arată atât de inspirat, încât vor satisface chiar și orgoliul celor mai pedante amatoare de modă.

Manichiura de vară 2021

Pe unghii scurte, nuanțele deschise arată grozav, mult mai grațios, laconic și armonios în comparație cu modelele întunecate. Degetele capătă un aspect natural și feminin, ba mai mult, întreaga imagine a femeii se transformă, nu întâmplător se spune că frumusețea unei femei începe de la vârful degetelor.

Această paletă delicată de culori este asociată cu tinerețea și copilăria, prin urmare, orice femeie care alege asemenea modele de unghii, va arăta mai tânără, dacă unghiile sunt vopsite corect.

Modele de unghii foarte scurte

Cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Matematica e simplă: unghii scurte înseamnă unghii îngrijite. Iar unghii îngrijite înseamnă unghii frumoase. Astfel de modele sunt potrivite pentru toate ocaziile și se asociază armonios cu orice ținută. Unghiile scurte acceptă cu drag chiar și un decor sofisticat.

Modele de unghii delicate

Indiferent de modelul ales, nu uita că frumusețea unei femei vine din interior, iar unghiile, ținuta, postura, nu fac decât să evidențieze această frumusețe. Dacă modelele prezentate mai sus nu te-au obosit, îți propunem să mai studiezi vreo câteva.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!