Manichiura elegantă pentru unghii scurte: 20 de modele care îți vor etala rafinamentul!

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor.

În plus, unghiile scurte sunt ușor de îngrijit, sunt practice, confortabile și pot fi purtate nestingherit, atât la evenimente speciale, cât și la birou. Iată 20 de modele stilate, care îți vor face unghiile să arate spectaculos.

Modele unghii scurte negre

Manichiura neagră clasică arată respingător pe unghii scurte. Tonurile monocrome trebuie diluate cu pietre, imprimeuri și sclipici, altfel manichiura va avea un efect deprimant. Alege opțiuni delicate, cochete, feminine, îmbinând tonurile întunecate cu tonuri vibrante și expresive. Sau cel puțin folosește o acoperire lucioasă.

Unghii nud scurte

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Iar pentru un plus de expresivitate, ele pot fi înfrumusețate cu reflexe metalice și strălucitoare.

O manichiură în tonuri delicate poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele unghii scurte albastre

Albastrul face pereche minunată cu glitterul și desenele abstracte. Nuanțele închise, cu acoperire lucioasă, adaugă mâinilor eleganță și rafinament. Culoarea te va evidenția din mulțime și va îmbunătăți atât starea ta de spirit, cât și a celor care te înconjoară. Albastrul este asociat cu pacea, calmul și serenitatea, iar în combinație cu glitter sau cu modele abstracte arată mult mai elegant decât de sine stătător.

Modele unghii roșii scurte

O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Acest design se potrivește de minune femeilor cochete și sigure de sine, care vor să-și sublinieze temperamentul aprins și independența. Designul va adăuga un farmec de neegalat manichiurii tale și arată la fel de bine pe unghii scurte, ca și pe unghii lungi.

Modele unghii scurte roz

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de natural. Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi.

Modele unghii scurte iarna

Toată lumea vorbește despre ce unghii se poartă vara, primăvara, toamna, dar despre iarnă nimeni nu spune nimic. Cu toate că avem sărbătorile de iarnă, care sunt o ocazie ideală nu numai pentru a petrece timpul cu familia, ci și pentru a-ți etala unghiile în fața celor dragi.

Prin urmare, îți propunem să-ți faci iarna car și vara sanie. Iată câteva modele de unghii care vor adăuga expresivitate și farmec imaginii tale la iarna care urmează.

Citește și: Bunele maniere se cunosc după geantă: 7 reguli pe care femeile elegante nu le încalcă niciodată!