Manichiura elegantă pentru unghii scurte: 20 de modele care îți vor etala rafinamentul!

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor.

În plus, unghiile scurte sunt ușor de îngrijit, sunt practice, confortabile și pot fi purtate nestingherit, atât la evenimente speciale, cât și la birou. Iată 20 de modele stilate, care îți vor face unghiile să arate spectaculos.

Modele unghii scurte simple

În ultimii ani e la modă naturalețea și stilul minimalist. Și nu există un stil de manichiură care să arate mai natural și mai feminin decât manichiura nud pe unghii scurte. Cu cât mai scurt, cu atât mai bine.

Unghii scurte înseamnă unghii îngrijite. Iar unghii îngrijite înseamnă unghii frumoase. Astfel de modele sunt potrivite pentru toate ocaziile și se asociază armonios cu orice ținută. În plus, unghiile scurte acceptă cu drag chiar și un decor sofisticat.

Modele unghii scurte cu lac gel

Unghiile nud arată natural, îngrijit și contemporan, în special modelele scurte. Și din câte știm, nimic nu este mai feminin decât naturalețea. Pentru a adăuga expresivitate imaginii tale, manichiura nud poate fi completată cu accente metalice și strălucitoare.

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele unghii scurte albe

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale.

O manichiură albă cu finisaj lucios este mai expresivă decât pare la prima vedere. Nu ezita să o completezi cu pietricele sau glitter. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă un pătrat moale sau un oval clasic.

Modele unghii scurte de vară

Una din cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două tonuri. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, bleu, mentă, verde-smarald, bordo, nuanțe palide de galben și oranj stins.

În acest sezon e la modă acoperirea lucioasă, cu aspect de gel. Unghiile în două culori sunt suficient de expresive prin natura lor și nu se recomandă să le încarci cu glitter sau cu pietricele.

Modele unghii scurte french

Manichiura french a fost gândită ca manichiură pentru unghii scurte, indiferent dacă ai unghii ovale, rotunde sau pătrate. Însă sugestia noastră este să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi.

Efectul este răsunător, la urma urmei, tuturor ne place să arătăm diferit. Mai ales că french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: 25 de idei din care să te inspiri!