Manichiura pentru unghii lungi: 25 de idei care îți vor etala rafinamentul!

O manichiură frumoasă și îngrijită este importantă atât pentru aspectul fizic al unei femei, cât și pentru starea de spirit și încrederea de sine a ei, nu întâmplător, manichiura este unul dintre cele mai populare ritualuri de frumusețe din lume.

Dar cum să găsești din oceanul de modele o idee care să-ți sublinieze rafinamentul și cu adevărat să te reprezinte? Simplu, te ajutăm noi, iată 25 modele de unghii demne de o adevărată aristocrată.

Modele de unghii negre 2021-2022

Cele mai senzuale și mai expresive modele pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Negrul face pereche bună cu tonurile albe, roșii și aurii. Astăzi sunt la modă unghiile negre cu modele abstracte, asemănătoare cu dantela, cât și cele geometrice sau florale. Ele sunt o adevărată descoperire a acestui sezon și arată enigmatic, delicat și fermecător.

Modele unghii pastelate

Vara și toamna sunt la modă tonurile pastelate și culorile neutre, decorate cu modele. Culorile pastelate (bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben) sunt considerate feminine, delicate și curate.

Ele sunt binevenite mereu, dar mai cu seama în perioada caldă a anului. Tonalitatea moale a lor îți permite să le combini cu haine de aceeași culoare, dar și să te joci cu contrastele, îmbinând nuanțe principial diferite. Și nu ezita să le decorezi cu pietre și sclipici, care le vor da un aer modern și sofisticat.

Modele de unghii roz pal

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele albe și nud. Nu e de mirare, pentru că o astfel de manichiură este expresivă, elegantă și arată cât se poate de feminin.

Nuanțele bej, crem sau roz pudrat vor adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantil, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici, cu modele sau cu gradient de culoare.

Modele unghii de vară

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu.

Modele unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant.

Modele unghii verde închis

Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire mată. Da, este un design pretențios, în schimb arată natural și armonios. Chiar nu e cazul când verdele este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv.

Modele unghii cu flori pictate

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Dar să nu uităm și de modelele laconice, care nu ies prea tare în evidență.

Florile adaugă un plus de expresivitate manichiurii și subliniază delicatețea unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural. Tonurile monocrome sunt diluate cu nuanțe deschise de bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Citește și: Audrey Hepburn: 5 trăsături ale unei femei de neuitat!