Manichiură deosebită pentru femeile deosebite: modele pentru sfârșitul toamnei 2020

Manichiura este o dilemă delicată pentru multe femei, deoarece în același timp ele vreau să arate senine și trebuie să rămână în cadrul modei și a stilului.

Această selecție vă va ajuta să alegeți un design pentru fiecare gust și culoare.
Dacă vă interesează stilul de cabaret, încercați o fantezie pe o temă negru-alb-roșu. Adăugați inimi, experimentați cu tonul roșu – totul este în mâinile voastre. Va ieși vizibil și deosebit.

Hitul acestui an – manichiura roz. Poate fi destul de luminoasă. Rozul bogat arată superb în combinație cu sclipici alb și verde.

Roșul este considerat o culoare pentru tot anul; de fapt, este un clasic care este întotdeauna relevant. Roșul aprins este adecvat cu ajustări subtile și detalii adecvate. Reîmprospătați ansamblul cu o acoperire ușoară a unghiei și adăugați flori, sclipici – există o mulțime de opțiuni. Puteți combina roșu cu negru sau puteți lăsa un singur pigment pentru toate unghiile, decorând cu un ornament pe placul vostru.

Nuanțele pastelate delicate sunt o altă alegere impecabilă. Puteți folosi tonuri de trandafir sau culoarea liliacului și le puteți decora cu elemente de lux.

Dacă doriți ceva neobișnuit, dar nuanțele strălucitoare nu atrag, încercați perlele. Tonul rece va face un contrast deosebit cu cel de căldură. Puteți decora un astfel de fundal atât în ​​mod expres, cât și subtil.

Compozițiile romantice feminine cu inimi strălucitoare vor fi pe placul femeilor mai blânde. Mărimea și culoarea sclipiciului se potrivesc cu fundalul general, care, desigur, ar trebui să fie în tonuri calme de roz.