Manichiura de vară: 25 de modele care îți vor sublinia feminitatea!

Suntem în plină vară și, după cum bine știi, manichiura trebuie să vibreze în același ritm cu timpul de afară și starea de spirit a unei femei. Dar ce se poartă în această vară?

Vara trecută am purtat mănuși de unică folosință și nu prea ne-a ars de manichiură, dar încetul cu încetul am depășit această năpastă și acum ne putem etala unghiile în fața tuturor. Prin urmare, am pregătit pentru tine 25 de modele de unghii, care îți vor colora această vara și îți vor scoate în evidență rafinamentul.

Modele de unghii roșii cu gel

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Roșul este una din culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută, vârstă, context, dispoziție sau anotimp, arătând la fel de armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției. Tonalitatea de bază poate fi completată cu glitter, sclipici, pietricele și, desigur, cu modele florale.

Modele de unghii nud cu sclipici

În ultimii ani, mai mult ca niciodată până acum, e la modă minimalismul și naturalețea. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. Nuanțele nude arată superb și se potrivesc de minune pentru orice ocazie.

O manichiură în tonuri delicate de bej, crem, roz-pudrat sau gri-deschis poate fi asociată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu sclipici, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele de unghii roz cu sclipici

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud clasice. Nu e de mirare, deoarece o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de naturală. Unghiile roz scot în evidență blândețea și delicatețea feminină, subliniind natura gingașă și rafinamentul fiecărei femei.

Și nu-i neapărat să apelezi la acel roz naiv pentru copilițe. Exista fucsia (prima imagine), care arată super senzual și contemporan; există modele superbe cu glitter, modele elegante cu acoperire mată, modele cochete cu acoperire lucioasă și, bineînțeles, unghii cu modele florale.

Modele de unghii colorate vară

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu.

De altfel, pentru a-și face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele cu frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Motivele florale și vegetale sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și atmosfera de afara.

Modele de unghii albastre cu gel

Unghiile albastre sunt un trend care nu moare niciodată, pentru că sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, după cum menționam anterior, reflectă dispoziția unei femei.

Nuanțele de albastru sunt universale și versatile, prin urmare, unghiile se potrivesc cu orice ținută și, în funcție de preferințe, albastrul unghiilor poate fi diluat cu efect de marmură sau cu dungi de culoare neagră.

Modele de unghii negre cu sclipici

Chiar și unghiile negre au farmecul lor și pot fi purtate vara, mai ales dacă sunt înfrumusețate cu sclipici. Trebuie să știi cum să le diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Dacă o manichiură neagră nu e pe gustul tău, dar vrei să dai unghiilor strictețe, poți adăuga accente negre pe fundal pastelat, de exemplu, câteva linii verticale. Liniile verticale alungesc vizual unghiile, le fac să pară mai subțiri și le adaugă rafinament.

Modele de unghii alb lăptos

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale.

Nuanțele albe sunt deosebit de elegante grație contrastului pronunțat cu pielea, ce conferă mâinilor tale un aspect cast și neprihănit, dar în același timp, ademenitor.

Citește și: 8 sfaturi super utile pentru a avea unghii și picioare frumoase!