Manichiura de vară: 20 de Idei de care te vei îndrăgosti imediat!

Manichiura este una din plăcerile care ne creează buna dispoziție. E vară, iar asta înseamnă că este timpul pentru culori aprinse, luminoase și desene apetisante în manichiură.

Această selecție conține cele mai bune și interesante idei pentru o manichiură de vară. Flori, citrice, desene aprinse, pline de culoare și prospețime – fiecare fashionistă își poate alege modelul potrivit.

În fiecare sezon, tendințele de modă se schimbă, iar domeniul manichiurii nu face excepție.

Nu ai nevoie de ocazii speciale pentru a oferi mai multă culoare și glam unghiilor tale! Renunță la manichiura simplă și obișnuită, în favoarea culorilor de vară.

Nu-ți fie frică de nuanțele aprinse pentru a te bucura de o manichiură de efect. Nu uita că este important să existe un contrast cât mai mare între nuanțele folosite.

Unghiile în nuanțe gingașe se află în tendințe de ani buni.  Acestea arată spectaculos, conferă lungime degetelor și sunt alegerea cu care nu vei da greș niciodată!

Nimic nu se potrivește mai bine cu o manichiură de vară, decât nuanțele de verde sau galben, care vor contrasta ideal cu pielea bronzată.

Alb și negru – poate că sună plictisitor, însă această combinație arată deosebit de interesant dacă vorbim de manichiură.

Desenele pot fi considerate o alegere un pic copilărească, însă în sezonul cald totul… sau aproape totul, este permis!

Una dintre cele mai prezente tendințe este minimalismul – rapid și de mare efect.

Cele mai curajoase fashioniste pot opta pentru culori îndrăznețe, care atrag toate privirile. Însă, nu uita să ții cont de manichiură atunci când îți asortezi ținuta de vară!

Știu cât îți este de greu să renunți la culoarea ta preferată de ojă, însă trebuie să le dai o șansă acestor modele, pentru a fi la modă în vara anului 2019!