Manichiura de iarnă: 25 de modele care îți vor sublinia feminitatea!

Un aspect feminin și grațios este aproape imposibil fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să confere unghiilor sale un aspect cât mai proaspăt, rafinat și îngrijit.

De regulă, femeile vor modele de unghii care să arate original și spectaculos, dar să nu fie mult prea pretențioase. Iată 25 de modele care îți vor sublinia feminitatea și te vor transforma într-o adevărată aristocrată.

Modele de unghii albe de iarnă

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect. O manichiură albă poate completa armonios aproape orice ținută. Ea poate fi completată cu efect de marmură, glitter, pietricele, modele sau gradient.

Modele de unghii gri de iarnă

Nuanțele de gri, îmbinate cu argintiu și albastru deschis, vor transforma un stil plictisitor și conservator într-un adevărat artificiu al modei. Nu ezita să experimentezi, pentru că argintiul este asociat cu libertatea, spiritualitatea și seninătatea feminină. Alege un model expresiv, cu desene geometrice sau abstracte.

Modele unghii sărbători de iarnă

Toată lumea vorbește despre ce unghii se poartă vara, primăvara, toamna, dar despre iarnă nimeni nu spune nimic. Cu toate că avem sărbătorile de iarnă, care sunt o ocazie ideală nu numai pentru a petrece timpul cu familia, ci și pentru a-ți etala unghiile în fața celor dragi. Iată câteva modele de unghii care vor adăuga expresivitate și farmec imaginii tale în această iarnă.

Modele de unghii negre cu auriu

Nuanțele metalice nu plictisesc niciodată, în special aurul, platina, argintul, aluminiul și cuprul. Niciodată nu poate fi prea mult aur. Sclipiciul auriu diluează sobrietatea unghiilor negre și le face mai expresive. Datorită lui, manichiura neagră capătă un aspect proaspăt, luxos și elegant. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii iarna cu gel

Dacă nu îți plac unghiile monocrome negre și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Sclipiciul arată foarte armonios în asociere cu negru. Contrastul dintre culori, forme și texturi va da unghiilor tale și mai multă expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat.

Modele de unghii negre de iarnă

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie să știi cum să o diluezi, astfel încât unghiile să arate proaspăt, expresiv și stilat.

Modele de unghii elegante de iarnă

Cea mai elegantă manichiură se face pe unghii lungi. Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Hai să vedem care sunt cele mai stilate modele.

Citește și: Femeia stilată arată mai tânără: Iată cum trebuie să arăți la 50+