Manichiura de birou nu poate fi plictisitoare! 7 idei originale de design

Toamnă, un anotimp senzațional, în care trebuie să porți o manichiură frumoasă, dar în conformitate cu codul vestimentar de la birou. Am selectat idei pentru o manichiură de birou elegantă și frumoasă.

1.Minimalism
Dacă la birou există un cod vestimentar, atunci ar trebui să alegeți tonuri nud. Puteți face un design discret pe care nici șefii nu-l vor observa. Aplică mici puncte și modele florale.

2.French
Crezi că stilul francez este plictisitor? Te înșeli foarte tare! Încercați să alegeți un design ceva mai neobișnuit, decât versiunea clasică. Improvizați cu nuanțele de lac.

3.Marmură
Designul marmură este ideal pentru birou. Alegeți nuanțe naturale ca culoare originală. Vă puteți decora unghiile cu sclipici aurii sau benzi de folie. Principalul lucru este să nu exagerați cu designul, amintiți-vă de codul vestimentar.

4.Geometrie
Geometria se va încadra, de asemenea, perfect în codul vestimentar de birou. Puteți folosi culori contrastante, principalul lucru este să nu exagerați cu o culoare strălucitoare, astfel încât unghiile dvs. să nu arate prea vulgar.

5.Gradient
Dacă alegeți culori neutre: bej, roz, piersic, atunci puteți experimenta în siguranță și un gradient.

6.Monocromatic
O manichiură monocromatică nu poate fi plictisitoare. De exemplu, dacă experimentezi texturi, folosește o pudră sau mat, manichiura ta va arăta mult mai interesantă și deosebită.

7.Design profund
Credeți că este imposibil să combinați designul cu desenele și codul vestimentar de la birou? Fi-ți atente la șablon. De la distanță, o astfel de manichiură va părea monotonă și, dacă o priviți mai atent, veți vedea desenele, care înfrumusețează elegant unghiile.