Manichiura de birou: 30 de idei care îți vor sublinia eleganța!

Multe femei consideră că stilul office este mult prea conservativ și plictisitor. Și au perfectă dreptate. De regulă, ținutele și manichiura pentru birou sunt banale și lipsite de expresivitate. Dar poți schimba acest lucru dacă ai suficientă dorință și determinare.

Nu uita că mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Și poți avea o manichiură proaspătă și expresivă la birou fără a încălca codul vestimentar. Iată 30 de modele de unghii din care să te inspiri.

Manichiura de birou monocromă

Dacă vrei să-ți faci o manichiură frumoasă, cel mai simplu e să folosești ojă monocromă. Acum e la modă simplitatea și naturalețea. Tonurile monocrome arată natural și firesc, dar rămân expresive și stilate. Nud, bej, crem, roz-pal, culoarea piersicii – toate aceste nuanțe îți vor sublinia delicatețea. Iar dacă vrei ceva mai profund – alege oranj, deoarece te va evidenția din mulțime și îți va îmbunătăți starea de spirit.

Manichiura de birou cu sclipici

În general, la birou se poartă tonuri nud. Dacă nu îți plac unghiile monocrome și vrei să ieși în evidență, poți dilua nuanța de bază cu pietricele, sclipici, dungi și alte accente strălucitoare. Contrastul dintre culori și texturi va adăuga unghiilor tale expresivitate, iar ție îți va da un aer nobil și manierat. Totuși, ai grijă cu cantitatea de glitter. Scopul aplicațiilor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult. Nu uita că ești la birou!

Manichiura de birou în stil ombre

Unghiile ombre sunt un stil de manichiură prin care se obține un gradient de culoare. Unghiile ombre îmbină clasicul cu modernul și e tot de ce are nevoie o femeie elegantă pentru a ține pasul cu moda. De regulă, o nuanță deschisă se transformă treptat într-un ton închis, de la bază spre vârf, dar funcționează și formula inversă. Tehnica ombre este o modalitate excelentă prin care poți da un plus de originalitate manichiurii tale.

Manichiura de birou în stil geometric

Una dintre principalele tendințe ale acestui sezon sunt unghiile cu design geometric. Ele sunt stilate, simple și expresive. În plus, sunt foarte versatile, deci arată bine indiferent de context.

Manichiura de birou cu modele

În ultimii ani e la modă minimalismul. Dacă știi să asortezi texturile, forma și culorile, nu ai cum să dai greș. De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – steluțe, flori, glitter, modele geometrice, modele abstracte, simboluri etc. Secretul e să nu exagerezi.

Citește și: Iată ce să porți la birou: 10 ținute cu blugi pentru femei 50+