Manichiura cu strasuri: 30 de combinații care te vor face frumoasă!

Un aspect feminin și grațios e greu de imaginat fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și fiecare femeie care ține la imaginea ei, încearcă să-și facă o manichiură cât mai frumoasă. Iar unul dintre cele mai frumoase stiluri de manichiură este manichiura cu strasuri. Iată 30 de modele de unghii din care să te inspiri.

Modele de unghii nud cu strasuri

În ultimii ani e la modă naturalețea și minimalismul. Și nu există nici un tip de manichiură care să arate mai natural decât manichiura nud. O manichiură nud poate fi asortată cu orice ținută și va înfrumuseța mâinile oricărei femei. Mai ales dacă e completată cu strasuri, care adaugă unghiilor expresivitatea de care au nevoie.

Modele de unghii french cu strasuri

Pietricelele, gliterul și nuanțele metalice nu plictisesc niciodată. Acestea arată expresiv atât pe vârfuri, cât și la rădăcini. Ele vor adăuga unghiilor tale prospețime și expresivitate, iar datorită contrastului dintre mat și strălucitor, manichiura va arăta întotdeauna proaspăt și contemporan. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș.

Modele de unghii roșii cu strasuri

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Dar nu uită că roșul este o culoare expresivă prin natura ei, prin urmare nu exagera cu cantitatea de strasuri.

Modele de unghii roz cu strasuri

Femeile se simt mai frumoase și mai sigure de sine atunci când știu că mâinile și unghiile lor arată impecabil. Toate pentru că unghiile reflectă individualitatea și dispoziția unei femei. O astfel de manichiură e numai bună pentru zilele însorite de vară. Expresivă, vibrantă, ademenitoare, romantică. Perfectă pentru femeile cochete și sigure de sine.

Modele de unghii albastre cu strasuri

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Modele de unghii verzi cu strasuri

Culoarea verde arată minunat pe unghii scurte și lungi, atât cu acoperire lucioasă, cât și cu finisaj mat. Da, este un design pretențios, în schimb cât este de expresiv. Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și stilat. Iar nuanțele vibrante te vor scoate în evidență.

Modele de unghii lila cu strasuri

Strasurile sunt potrivite pentru a crea un aspect elegant și neobișnuit. Ele pot fi diferite, în funcție de materialul de fabricație: sticlă, cristal, plastic, ceramică, acril etc. Se recomandă să alegi pietre medii și mari sau decoruri clasice în stil minimalist. Ele te vor evidenția din mulțime și îți vor îmbunătăți starea de spirit. Mai ales în tandem cu unghii de culoare lila.

Modele de unghii albe cu strasuri

Tonurile lăptoase sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la alb ca la o culoare nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura albă poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asortate corect.

Modele de unghii bordo cu strasuri

Bordo este o nuanță nobilă, profundă, intensă, ademenitoare, care îți va da un aer aristocratic și misterios. Culoarea poate fi asortată cu orice ținută și arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu finisaj mat, cât și cu acoperire lucioasă. Manichiura bordo e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor.

Modele de unghii negre cu strasuri

Cele mai senzuale și mai expresive modele de unghii pot fi create cu pigment negru. Culoarea neagră este una din culorile universale, are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută. Dar trebuie diluată cu strasuri. Dar nu uita că scopul pietricelelor este să însuflețească manichiura, nu să o încarce prea mult.