Manichiura cu fluturi: 100 de modele superbe pentru vara anului 2021!

Manichiura cu fluturi se asociază cu delicatețea și feminitatea. Aceasta este numai bună pentru sezonul primăvară-vară datorită abundenței de motive naturale: fluturi, flori, frunze, libelule, crenguțe, nori etc. Cu alte cuvinte, natura în toată frumusețea ei.

Designul unghiilor poate fi blând, visător și laconic sau dimpotrivă, vibrant și expresiv. Depinde de dispoziția ta și, mai cu seamă, de starea de spirit. Ca să găsești mai ușor unghiile care îți reflectă personalitatea, am pregătit pentru tine cele mai populare modele ale acestui sezon.

Manichiura cu fluturi 2021

Înainte de a alege modelul propriu-zis, trebuie să tragi câteva linii și să identifici ce îți place și ce nu, deoarece tehnicile de vopsire și stilurile sunt diferite. Mai întâi de toate trebuie să alegi dacă vrei un fluture desenat sau să aplici unul gata făcut, dacă ai nevoie de sclipici sau nu, dacă vrei un stil discret, numai bun pentru birou, sau unul expresiv, ideal pentru petrecerile furtunoase de vară. Din fericire, designerii sunt gata să ofere soluții pentru toată lumea.

Modele de unghii cu fluturași și strasuri

Strasurile se asociază excelent cu motivele naturale. Și aici deja totul depinde de preferințele tale. Poți folosi o singură pietricică pentru a adăuga un pic de expresivitate fluturașilor tăi sau din contra, poți acoperi fluturii cu strasuri pentru un aspect mai scump. Dar nu uita de echilibru. Dacă vrei să decorezi toate unghiile cu strasuri, folosește un singur accent, iar dacă vrei să folosești mai multe pietricele, decorează o singură unghie. La urma urmei, nu vrei să-ți transformi mâinile într-o vitrină cu bijuterii.

Modele de unghii cu ștampilă și fluturași

Aceasta e una din cele mai simple metode de a obține un design de unghii drăguț și original. Ștampila este un produs relativ nou cu ajutorul căruia poți obține diferite modele de unghii fără să depui cine știe ce efort. Acest kit îți permite să aplici modelul dorit pe unghii cu ajutorul unei matrici și a unei raclete. De altfel, modelele cu fluturi se numără printre cele mai populare. Prin urmare, nu ezita să cumperi un kit pentru un plus de varietate.

Modele de unghii cu fluturi desenați

Modelele realizate în acuarelă nu își pierd niciodată din actualitate. De regulă, femeile aleg tonuri delicate și pot să-și deseneze un fluture întreg sau doar o aripă, decorată cu strasuri. Un astfel de design arată cât se poate de feminin și grațios, conferind mâinilor un aspect delicat, iar femeilor un aer visător. O soluție ideală pentru vara anului 2021 și verile care urmează.

Modele de unghii scurte cu fluturi

Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și orice femeie care se respectă încearcă să confere unghiilor sale un aspect cât mai proaspăt, rafinat și îngrijit. Însă există o regulă nescrisă în lumea modei – cu cât mai complexă este manichiura, cu atât mai simplă este femeia, și invers, cu cât mai laconică e manichiura, cu atât mai neobișnuită este femeia care o poartă. Prin urmare, îți recomandăm modele de unghii simple, scurte și minimaliste, care să-ți evidențieze grațios rafinamentul. În ceea ce privește culoarea – tonurile pastelate, nud, transparente, sunt mereu binevenite.

Modele de unghii lungi cu fluturași

Același principiu e valabil și în cazul unghiilor lungi. Însă deoarece ele oferă mai mult spațiu de manevră, ai putea profita de acest lucru, folosind tonuri profunde și desene complexe, care arată mult mai armonios pe unghii lungi, decât pe manichiura scurtă. Oricum nu uita de echilibru. Eleganța înseamnă simplitate. Unghiile nu trebuie să fie exagerat de încărcate cu detalii.

Modele de unghii vara cu fluturi

Atunci când vorbim de manichiura de vară sau primăvară, mai întâi de toate contează culorile și modul cum ele se asociază una cu alta. Apoi textura și detaliile suplimentare. Ca să nu dai greș, alege un design în culori neutre sau pastelate, completat cu fluturi strălucitori și imprimeuri florale. Vara manichiura trebuie să fie vibrantă și strălucitoare, iar primăvara calmă și delicată.

Unghii french cu fluturi

Deși multe femei preferă versiunea clasică a acesteia, manichiura franțuzească există în diferite variații, chiar și cu fluturi. De altfel, french-ul contemporan s-a schimbat în mod simțitor – acum nu mai este doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Prin urmare, îți sugerăm să încerci câteva modele de unghii french, decorate cu fluturi și alte motive de primăvară. De regulă, femeile aleg fluturi albi sau negri pe un fundal nud.

Unghii strălucitoare cu fluturași

Vara se poartă culori vibrante, nuanțe neon, tonuri galbene, verzi, portocalii, roșii, roz, verzi, fucsia, culoarea piersicii, culoarea sakurei etc. Iar fluturii reprezintă completarea ideală pentru aceste nuanțe. Manichiura trebuie să reflecte personalitatea și starea de spirit a unei femei. Și nu se cuvine ca sufletul să vibreze, iar unghiile nu.

Unghii cu gel fluturași

Unghiile cu fluturi arată delicat și feminin datorită motivului central, dar și a cromaticii. Tonurile deschise precum azuriu, roz pal, culoarea piersicii, menta, bej, arată delicat, grațios și feminin. Aceste tonuri adaugă look-ului prospețime și întineresc într-un mod natural și armonios imaginea unei femei.

Modele de unghii cu fluturași 2021-2022

Există diferite modele de unghii cu fluturi și la sigur vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă modelele de mai sus nu sunt pe gustul tău, îți propunem să-ți iei doza de inspirație studiind ideile de mai jos.

Citește și: Manichiura franțuzească: 32 de modele superbe, care se poartă în 2021!