Manichiura cu flori: 100 de modele elegante în diferite culori!

Nu există o manichiură mai delicată decât manichiura cu flori. Florile fac manichiura expresivă și subliniază rafinamentul unei femei. Iar pe deasupra, arată cât se poate de natural.

Tonurile monocrome pot fi diluate cu flori de culoare bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersic sau auriu. O astfel de manichiură poate fi purtată chiar și la birou. Iată 100 de modele elegante din care să te inspiri.

Modele de unghii french cu flori

Cu toate că unghiile french sunt destul de expresive, de regulă, și ele au nevoie de modele. Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt un decor excelent pentru french. Unghiile ovale arată superb cu modele florale, cele pătrate pot fi completate cu abstracții simple, iar unghiile mici și rotunde fac un tandem perfect cu decorul minimalist.

Modele de unghii cu flori simple

Astăzi e la modă minimalismul. De regulă, pentru a însufleți tonul de bază, femeile folosesc acoperire lucioasă și adaugă accente care le subliniază individualitatea – cel mai des, flori. Secretul e să nu exagerezi. De exemplu, poți folosi modele mici sau un model mare care acoperă doar unul sau două degete.

Modele de unghii cu flori pictate

Unghiile pastel vor adăuga mâinilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate plictisitor, ea poate fi diluată cu modele florale. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil.

Modele de unghii mici cu flori

Experiența arată că unghiile scurte pot fi la fel de grațioase și feminine ca cele lungi, pentru că nu contează lungimea, ci designul acestora. Poți avea o manichiură grațioasă și ireproșabilă chiar și cu unghii scurte, dacă știi să alegi stilul, textura și cromatica lor. Unghiile mici acceptă cu drag decorul floral.

Unghii cu flori de primăvară

Primăvara sunt la modă tonurile pastelate și culorile neutre, decorate cu modele. Culorile pastelate (bej, azuriu, turcoaz, roz-deschis, roz-pudrat, liliac-pal, nisipos, bleu, mentă, sakura, nuanțe palide de galben) sunt considerate feminine, delicate și curate. Toate pot fi completate cu flori.

Modele de unghii lungi cu flori

Cea mai elegantă manichiură se face pe unghii lungi. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată, atât cu flori mici, cât și cu flori mari. Iată câteva modele din care să te inspiri.

Modele de unghii cu flori în două culori

Una dintre cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două culori. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, roz-pudrat, liliac-pal, lila, mentă, bordo, nuanțe palide de galben și oranj stins. De asemenea, unele doamne se joacă cu finisajul, alternând unghiile mate cu cele lucioase.

Modele de unghii cu floricele

Cu toate că nu duc lipsă de expresivitate, unghiile pastelate au nevoie de modele. Motivele văratice (frunze, crenguțe, flori, fluturi, nori, libelule etc) sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor. Acestea le fac să arate și mai grațios, subliniind rafinamentul mâinilor tale și starea visătoare de spirit.

Modele de unghii elegante cu flori

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Iată încă 20 de modele de unghii care sunt stilate, frumoase și îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Citește și: O femeie elegantă este o femeie frumoasă: 8 reguli de bază ale femeii elegante!