Manichiura cu efect de marmură: 100 de idei care te vor transforma într-o adevărată aristocrată!

Manichiura cu efect marmură nu se demodează niciodată. Ea arată minunat atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi, atât cu acoperire mată, cât și cu acoperire lucioasă, atât în tonuri neutre, cât și în tonuri strălucitoare. Spre deosebire de manichiura cu marmură care se purta în urmă cu câteva decenii, manichiura cu marmură din prezent este complet reinventată. Există multe variante cu un aspect modern și interesant.

Unghii french cu efect marmură

Nici manichiura franțuzească nu mai e cea de altădată. Dacă acum 20 de ani french-ul era doar un ton neutru cu vârfuri albe, astăzi unghiile french pot lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. Și unghiile cu efect de marmură nu sunt o excepție. Acestea adaugă french-ului originalitate și îți fac imaginea mai expresivă.

Unghii albe cu marmură

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. Unghiile albe sunt deosebit de elegante grație contrastului pronunțat cu pielea, ce conferă mâinilor un aspect cast și neprihănit, dar în același timp ademenitor. De altfel, albul reprezintă o bază ideală pentru efectul de marmură.

Unghii negre cu marmură

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile negre adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Mai ales când sunt decorate cu marmură. Negrul este una din culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de ținută, vârstă, context, dispoziție sau anotimp, arătând la fel de armonios atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi.

Unghii gri cu marmură

Gri este elegant și ne agasant. Tonurile sofisticate de gri sunt o alegere excelentă pentru o femeie contemporană, care ține pasul cu moda. Chiar dacă te gândești la gri ca la o nuanță nu foarte veselă, experiența demonstrează că manichiura gri poate arăta proaspăt și expresiv, dacă tonurile sunt asociate corect, și mai ales dacă sunt completate cu marmură.

Unghii roz cu marmură

Modelele de culoare roz sunt aproape la fel de populare ca modelele nud clasice. Nu e de mirare, deoarece o astfel de manichiură este expresivă, elegantă, stilată și cât se poate de naturală. Unghiile roz scot în evidență blândețea și delicatețea feminină, subliniind natura gingașă și rafinamentul fiecărei femei. Marmura nu face decât să amplifice acest efect, conferind unghiilor un aspect nobil, aproape aristocratic.

Unghii cu gel efect marmură

Culorile nobile și pretențioase, precum verde-smarald, rubin, safir, opal negru, beril, jad, alexandrit, painit și alte culori specifice pietrelor prețioase, arată scump, expresiv și spectaculos. Dacă vrei să ieși în evidență și să lași mască pe toată lumea, modelele de mai jos sunt ceea de ce ai nevoie.

Modele de unghii marmură mate

Nuanțele mate au un aspect deosebit de profund, nobil și laconic, dar în același timp, sunt suficient de expresive pentru a te scoate în evidență. În special cele cu efect de marmură, care creează un contrast între suprafețele mate și abstracții. Unghiile cu acoperire mată arată foarte delicat și îngrijit, și pot fi purtate indiferent de anotimp. Aspectul sobru al lor poate fi diluat cu accente strălucitoare și sclipici.

Manichiura nud cu marmură

În lumea modei există o convingere comună care ne învață că “cu cât femeia este mai simplă, cu atât mai complexă este manichiura ei, și viceversa”. Femeile de succes aleg nuanțe clasice și laconice, care mai sunt și foarte practice pe deasupra, deoarece pot fi asociate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la zgârieturi.

Unghii în două culori cu marmură

Una din cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două tonuri. Ele adaugă look-ului prospețime, expresivitate și rafinament. Unele femei merg mai departe și își fac unghiile pe o mână în mod obișnuit, iar pe alta cu marmură sau cu diferite modele, creând un dublu contrast – între culori și textură.

Unghii marmură cu sclipici

Aurul, argintul, marmura, strasurile, sclipiciul, nuanțele metalice și cuarțul nu se demodează niciodată. Manichiura cu glitter și sclipici arată întotdeauna proaspăt, luxos și expresiv, adăugând un aer exclusivist deținătoarei sale. Cu o astfel de manichiură nu ai cum să dai greș. Totuși ai grijă cu cantitatea de glitter, deoarece unghiile cu marmură sunt destul de expresive prin natura lor și nu au nevoie de prea mult decor.

Manichiură cu marmură pentru unghii scurte

Unghiile scurte pot fi la fel de elegante și feminine ca unghiile lungi, pentru că nu contează mărimea, ci designul lor. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă fie un pătrat moale, fie un oval clasic. Dacă știi să asociezi corect texturile, forma și culorile, nu ai cum să dai greș. Mai ales că pe unghii mici, abstracțiile arată minimalist, iar minimalismul este din nou în vogă.

Manichiură cu marmură pentru unghii lungi

Totuși efectul de marmură a fost creat pentru unghii lungi. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată superb atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Diferența față de unghiile scurte e că desenele sunt mai mari, mai profunde și arată mult mai elegant și spectaculos.

Modele de unghii cu marmură 2021-2022

Există diferite modele de unghii cu efect marmură. Stiliștii sunt gata să satisfacă necesitățile fiecărei femei și la sigur vei găsi stilul care ți se potrivește cel mai bine. Dacă modelele de mai sus nu sunt pe placul tău, îți propunem să-ți iei doza de inspirație studiind ideile de mai jos.

Citește și: Manichiura scumpă: 25 modele de unghii la modă în 2021-2022!