Manichiura coreeană: 30 de idei pentru femeile care țin la frumusețea lor!

O manichiură îngrijită este unul dintre primele semne ale eleganței și feminității. Dar pentru a fi elegantă, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Și dacă există vreun loc pe lume unde moda este întotdeauna în capul mesei, atunci acel loc este Coreea de Sud. Manichiura coreeană diferă de cea europeană prin soluții excentrice și avangardism. De aceea, dacă vrei să adaugi puțină expresivitate unghiilor tale, manichiura coreeană e ceea de ce ai nevoie.

Modele de unghii cu stropi

Manichiura cu stropi se face ușor și nu implică multă îndemânare. În schimb, rezultatul este spectaculos. Mai întâi se aplică culoarea de bază, de regulă, un ton mat sau perlat. Apoi se introduce un pai în sticla de ojă pe care o vei folosi pentru stropi. Apoi sufli în pai pentru a împrăștia stropii la discreția ta. Un astfel de finisaj arată original și poate deveni un accent interesant care îți va transforma ținuta.

Modele de unghii 3D

Aici poate fi inclus și stilul de mai sus. Unghiile 3D sunt un stil de manichiură cu aplicații spectaculoase, care depășesc ca volum aplicațiile tradiționale. Arta 3D îți oferă multă libertate în crearea modelelor și îți transformă unghiile într-un adevărat artificiu tehnic. Uită de inele sau brățări supradimensionate, acum ai la dispoziție manichiura. Un asemenea stil cu siguranță poate fi întâlnit numai în Coreea de Sud.

Modele de unghii futuriste

Manichiura este un domeniu care se reinventează în continuu și în fiecare an apar noi și noi creații care mai de care mai interesante. În ultimul timp, sunt la modă modelele de unghii personalizate, cu aspect futurist. Așa ca a venit momentul să dai frâu liber imaginației tale și să realizezi o manichiura în vogă, care să te reprezinte. Coreencele sunt maestre în arta experimentelor și designului futurist.

Unghii în stil negative space

Negative space se traduce literalmente ca spațiu negativ. În nail art, acest termen se referă la acele zone de pe unghii care sunt complet lipsite de acoperire colorată. Un design în stil negative space înseamnă un fundal transparent și aplicații plutitoare – linii, forme, litere, steluțe sau ștampile. Acest design arată stilat și contemporan, și cel mai important, datorită lui, unghiile pot crește nestingherit.

Unghii în stil abstract

Abstracțiile îmbină avantajele stilurilor despre care am discutat mai devreme. Pe de o parte, ele ies puternic în evidență și distrag atenția de la imperfecțiuni. Iar pe de alta, unghiile cresc imperceptibil, mai ales când aplicațiile sunt orientate spre vârf. În afară de asta, unghiile abstracte oferă mult spațiu de exprimare. La urma urmei, și manichiura este un instrument prin care o femeie poate să se exprime.

Modele de unghii în stil coreean

Ce înseamnă stilul coreean până la urmă? Înseamnă mai întâi de toate libertate de exprimare, explozie de culoare, soluții radicale și non conformism. Manichiura în stil coreean este manichiura viitorului – expresivă, vibrantă, lipsită de tabuuri. Aici avem și unghii 3d, și manichiura în stil semilună, și modele geometrice sofisticate, și modele abstracte, și unghii negative space și, desigur, unghii cu flăcări.