Manichiura care face furori: 20 de idei pentru femei elegante

Un aspect feminin și grațios e greu de imaginat fără o manichiură frumoasă. Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și fiecare femeie care ține la imaginea ei, încearcă să-și facă o manichiură cât mai frumoasă.

La urma urmei, și unghiile sunt un mod de exprimare. Ele reflectă personalitatea și caracterul unei femei. Prin urmare, am pregătit pentru tine 20 de modele de originale, care arată elegant și extravagant în același timp.

Modele unghii violet închis

Violet, liliachiu, vișiniu, lila, mov, bordo, purpuriu – toate aceste tonuri și semitonuri sunt neobișnuit de gingașe, feminine și atrăgătoare. Ele adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei ținute, iar unghiilor le dau un colorit irepetabil, capabil să transforme complet mâinile unei femei. Nu e de mirare că popularitatea unghiilor violete crește pe zi ce trece.

Modele unghii albastru deschis

Unghiile de culoarea cerului sunt un trend care nu moare niciodată. Tonurile azurii sunt delicate, ne agasante și de-a dreptul fermecătoare. Ele îți vor da un aer visător, nobil și elegant. De altfel, culoarea albastră este asociată cu pacea, deschiderea, seninătatea și calmul, iar unghiile, din câte știi, reflectă starea de spirit a unei femei.

Modele de unghii lungi elegante

Cea mai elegantă manichiură se face pe unghii lungi. Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată. Iată câteva modele care îți vor sublinia eleganța.

Modele de unghii cu flori

Motivele florale și vegetale (frunze, crenguțe, flori, fluturi etc) sunt mereu binevenite, deoarece subliniază firea delicată a unei femei. În acest sezon sunt la modă florile delicate în stil Provence, care se disting printr-un farmec francez irepetabil. Tonurile monocrome pot fi diluate cu nuanțe deschise precum bej, vanilie, liliac, lavandă, alb, nud, piersică și auriu.

Modele de unghii în două culori

Una dintre cele mai populare tendințe din ultimii ani sunt unghiile în două culori. Printre cele mai solicitate culori se numără bej, roz-pudrat, liliac-pal, lila, mentă, bordo, nuanțe palide de galben și oranj stins. De asemenea, unele doamne experimentează cu finisajul, combinând unghiile mate cu cele lucioase.

Modele de unghii pătrate

Forma pătrată a unghiilor este populară datorită spiritului practic, dar și pentru că este ușor de pilit. Unghiile pătrate sunt stilate, practice, pot fi asortate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la lovituri. Tonul de bază poate fi completat cu glitter, pietricele, modele geometrice, modele abstracte sau flori.

Citește și: Eleganța se învață: Stiliștii au numit 20 de tunsori care întineresc la 40+