Manichiura care arată întotdeauna îngrijit: 4 reguli importante pentru unghii perfecte

Manichiura este o componentă importantă a imaginii unei femei. Unghiile și mâinile îngrijite sunt completarea rafinamentului și eleganței.

Din acest articol vei afla cu ce fel de manichiură vei arăta îngrijită și feminină. Pentru asta, va trebui să respecți doar 4 reguli simple.

1. Lungimea

Lungimea unghiilor este un detaliu important în ceea ce privește manichiura. Unghiile prea lungi vor atrage prea multă atenție și pot arăta vulgar. Opțiunea ideală este lungimea de 1-2 mm. În acest mod, manichiura arată elegant, feminin și stilat.

2. Forma

Forma pătrată rotunjită sau forma migdalei sunt alegerile cele mai bune. Așa manichiura arată îngrijit și plăcut pentru orice privire. Mai mult, această formă asigură o durată mai mare a manichiurii impecabile.

Această formă se potrivește bine unghiilor de lungime medie, pentru unghii scurte mai potrivite sunt forma ovală sau pătrată rotunjită.

3. Culoarea

Nuanța aleasă pentru unghii este ceea ce definitivează aspectul și dispoziția. Culorile cele mai recomandate sunt roz pastelat, bej sau nude.

Una dintre cele mai populare nuanțe în saloanele de frumusețe este considerată Luxio Blush – oja semitransparentă de roz pastelat.

4. Cuticula

Manichiura realizată de specialist, cu utilizarea ustensilelor, are o durată mai lungă de viață, pentru că acoperirea se aplica chiar de la începutul unghiei. În plus, astfel unghiile vor arăta mai îngrijit, fără tăieturi de cuticulă și roșeață.

Manichiuristele îndepărtează cuticula cu ajutorul unui aparat special, ce nu provoacă răni.

Așadar, respectă aceste 4 reguli simple și manichiura ta va fi mereu impecabilă.

Nu uita că mâinile sunt cartea de vizită a unei femei îngrijite și elegante.