Manichiura 2021-2022: Aceste 4 nuanțe de unghii sunt solicitate în cele mai scumpe saloane!

Manichiura este una din cele mai populare proceduri de înfrumusețare din lume și puține femei sunt gata să renunțe la acest ritual meticulos, dar plăcut. Și nici nu trebuie, fiindcă unghiile îngrijite frumos sunt unul din primele semne ale eleganței și feminității.

Unele femei își fac manichiura acasă, de sine stătător, altele au încredere doar în profesioniști. Indiferent de preferințe, tendințele rămân aceleași și experții în modă evidențiază 4 nuanțe esențiale de unghii, care se bucură de o popularitate deosebită în cele mai scumpe saloane. Hai să vedem care sunt ele.

Modele unghii albe cu gel

Albul arată întotdeauna contemporan, elegant și stilat, deoarece clasicul nu îmbătrânește niciodată. O astfel de manichiură se asociază armonios cu orice ținută, adăugând prospețime și rafinament imaginii tale. Nuanțele albe sunt deosebit de elegante grație contrastului pronunțat cu pielea, ce conferă mâinilor tale un aspect cast și neprihănit, dar în același timp ademenitor.

Modele unghii albe cu sclipici

O manichiură albă cu finisaj lucios este mai expresivă decât pare la prima vedere. Nu ezita să o încerci. În ceea ce privește forma, stiliștii recomandă un pătrat moale sau un oval clasic. În principiu, și un finisaj mat este popular și solicitat, dar vei arata grațios numai dacă maestrul stăpânește impecabil tehnica de aplicare.

Citește și: Vei atrage doar complimente: 5 nuanțe de manichiură la modă în această vară

Modele unghii roz deschis

Modelele de culoare roz deschis sunt aproape la fel de populare ca modelele nud clasice. Nu e de mirare, deoarece o astfel de manichiură scoate în evidență blândețea și delicatețea feminină, subliniind natura gingașă și rafinamentul fiecărei femei. Acest tip de manichiură este foarte popular în rândul doamnelor care sunt limitate de codul vestimentar la locul de muncă, fiindcă unghiile le oferă ocazia de a-și păstra farmecul într-un mod foarte discret.

Citește și: Manichiura pentru aristocrate: Top 7 nuanțe de unghii solicitate în cele mai scumpe saloane!

Modele unghii roz pudrat

Culoarea roz subliniază firea romantică a unei femei și naturalețea acesteia, prin urmare nu se recomandă adăugarea de pietre, strasuri sau detalii extravagante, care nu fac decât să “ieftinească” manichiura. Maxim 1-2 accente sunt mai mult decât suficiente. Totodată, ojele lucioase sunt mai binevenite decât cele mate, deoarece oferă un plus de îndrăzneală și senzualitate.

Citește și: Manichiura scumpă: 5 idei îndrăznețe pentru primăvara anului 2021

Modele de unghii bej

Nuanțele naturale, firești, au fost și vor fi întotdeauna asociate cu feminitatea și simplitatea. Mai mult decât atât, cu cât mai natural arată unghiile unei femei, cu atât mai feminin arată aceasta. Experții în modă afirmă că femeile independente și sigure pe sine nu își vor supraîncărca niciodată manichiura cu detalii inutile. Ele aleg simplitatea, concizia și minimalismul. O manichiură bej respectă toate aceste caracteristici.

Modele de unghii nud 2021

În lumea modei există o convingere comună care ne învață că “cu cât femeia este mai simplă, cu atât mai complexă este manichiura ei, și viceversa”. Femeile de succes aleg nuanțe clasice și laconice, care mai sunt și foarte practice pe deasupra, deoarece pot fi asociate cu orice ținută și sunt mai puțin sensibile la zgârieturi.

Citește și: Te întineresc! 5 culori esențiale în garderoba unei femei

Modele de unghii albastru închis

Nuanțele albastru-verzui, albastru-cenușiu sau albastru închis arată nobil, strict și profund. Cu alte cuvinte, impun respect. Însă această severitate poate fi diluată cu ajutorul unor accente sclipitoare, care transformă manichiura într-un festivă.

Citește și: Femeia bogată se îmbracă laconic: 24 de ținute simple ca să arăți nobilă și stilată!