Mai modernă ca niciodată: 24 de tunsori perfecte după 40 de ani pe diverse lungimi de păr

Tinerețea ni se dă doar odată. Dar cum să faci în așa fel încât ea să dureze mai mult și să fie memorabilă ? Imaginile îndrăznețe astăzi sunt folosite nu doar de reprezentantele tinere ale sexului frumos dar și de doamnele mai cu experiență. Și este corect așa. Uneori, o imagine spectaculoasă te poate teleporta în timp cu ani buni în urmă. Un element important al imaginii este, desigur, coafura. Ce este la modă astăzi și ce tunsori se potrivesc femeilor după 40 de ani? Vom afla acum în acest articol !

#1

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, vrem să arătăm mai perfecte. Atunci când alegi o tunsoare, ar trebui să acorzi prioritate lungimii părului și să-ți creezi stilul având la bază acea lungime. Mai jos vom vorbi despre ce coafuri trebuie alese in funcție de lungimea părului.

Părul scurt

Tunsorile scurte câștigă primele poziții la capitolul popularitate deja mulți ani la rând. Ele se potrivesc femeilor cu orice formă a feței și oferă mereu un aspect proaspăt și nou.

Bob

Această opțiune este deosebit de populară printre vedete și celebrități. Lungimea, apropo, poate fi diferită: de la foarte scurtă la alungită.

#2

#3

#4

#5

Garcon

Este o decizie îndrăzneață la orice vârstă. Tunsoarea foarte scurtă este în stil băiețesc. În același timp conferă feminitate. O alegere excelentă pentru doamnele cu trăsături delicate.

Pixie

Pixie este o tunsoare versatilă, potrivită pentru tinerele fete și doamnele de peste 40 de ani. Aceasta este o opțiune asimetrică, ușor haotică. Nu necesită multă aranjare și este cel mai adesea folosită în experimente cu colorare. Nuanțele, de regulă se aleg cele mai luminoase. Acest lucru dă originalitate și îndrăzneală ținutei.

#6

#7

#8

#9

#10

Pălărie

Este o tunsoare potrivită pentru femeile care sunt gata să se complice puțin. Chestia este că coafura este destul de complexă. Ea este făcută sub forma unui cerc îngrijit. Ideală pentru fetele cu forma ovală sau triunghiulară a feței.

#11

#12

Părul mediu

Tunsoarea de tip bob alungit

Această opțiune a fost deja menționată mai sus. Numai în acest caz, șuvițele ating o lungime sub gât. Poți experimenta și adăuga gradare.

#13

#14

Carre

Această tunsoare este o opțiune grozavă la orice vârstă. Are o mulțime de tipuri.

#15

#16

#17

#18

Aurora

Este o tunsoare al cărei nume nu este familiar pentru mulți. Caracteristica sa este prezența unei coroane scurte și a șuvițelor inferioare lungi. Tranziția poate fi selectată ca lină sau ascuțită. Tunsoarea este potrivită pentru doamnele cu tipul de față dreptunghiulară sau ușor plinuțe.

#19

Tunsoarea de tip cascadă

Această tunsoare este perfectă pentru a scoate câțiva ani. Este bună mai ales pentru părul subțire și rar. Oferă volum și splendoare.

#20

#21

Părul lung

Pentru părul lung, în special la vârsta mijlocie, tunsorile precum „ scara ” sau „cascada” sunt cel mai des folosite. Sunt foarte asemănătoare între ele. Numele vorbește de la sine: părul scurt alternează cu șuvițe lungi. Tranzițiile pot fi, de asemenea, netede sau ascuțite.

#22

Nu orice femeie se poate lăuda cu părul foarte lung și des. Cu toate acestea, dacă ai noroc, atunci părul liber până la talie nu este, de asemenea, cea mai bună opțiune. Odată cu înaintarea în vârstă, părul este recomandat să fie coafat și împletit.

#23

#24

Nu contează dacă ai 20 sau 40 de ani!  Întotdeauna este loc de o schimbare. Nu trebuie să te oprești. O nouă tunsoare va adăuga prospețime și te va face să te bucuri de reflecția ta în fiecare zi.

Ție care coafură ți-a plăcut cel mai mult ? Spune-ne în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !